2777
2789
عنوان

چهار ساله فقط غصه میخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 48 پست
اره خیلی خیلی کاش بمیرم برع ی زن دیگه بکیره قدبلتد ببینم خوشبخت میشه باهاش

عزیزم این حرفو نزن خدانکنه خدا خودش جوابشو میده هرچیزی وقتی داره و هر دل شکوندنی یا تاوانی توام موقع این حرفا رو میزنع خودتو بزن به اون راه اصلا برات مهم نباشه لابد خیلی مهم نشون دادی ک هی با گفتنش میخواد حرصت بده

اگه امضامو دیدی برا سلامتی نی نیم صلوات میفرستی؟🥰
کلی سلیبریتی با قد کوتاه داریم عزیزم  کلی ام مشهور و طرفدار دارن و موفق تو دنیا و کشور خودمون. ...

من قیافم بخدا خیلی خوبه فقط قدم کوتاهه ولی به قیافه منم ایراد میگیره

بهترین نیستم اما خودمم😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بزن_تودهنش#  

جرش# بده#  

بزن_تودهنش#  

#نزار_زنده_بمونه

بکشش#  

عیب و ایراداشو بگیر بهش بگو😤😡

♥فقط یک صلوات♥یا بیشتر♥برام بفرست♥برای حاجت رواییم♥یـــــــا♥دعام کن♥برای♥حاجت رواییم♥آهای♥آهای تویی که داری برام صلوات میفرستی و دعا میکنی♥ایشالله حاجت روا بشی♥ممنون از تو♥اگه دوست داشتی♥این متن رو یک بار یا بیشتر بخون♥اللهم صلی علی محمد و آل محمد♥ممنون که امضامو خوندی♥
توروخدا انقد مظلوم نباش بگو من همینم قدمم بلند نمیشه اگ ناراحتی گمشو برو مهریمو بده خلاص  انقده ...

حق داری کاش میتونستم طلاق بگیرم

بهترین نیستم اما خودمم😍
خخخخ،ولی واقعا اصل مطلب و گفتی مرتیکه دنبال بهانه است حالا بزار ببینن‌عروس قد بلند چه گلی به سرشون م ...

بهش جواب میدم ولی کتکم میزنه ابرومومیبره

بهترین نیستم اما خودمم😍
تازه شما 6 سانت از الناز حبیبی بلندتری تازه لاغرم ک باشی عالی هستی ... قیافتم ک ناز و بیبی فیس باشه ...

میدونم ولی شوهرم باعث شده ناامید بشم 

بهترین نیستم اما خودمم😍
ب نظرم بیشتزمیخواد حالتوبگیره بااین حرف اهمیت نده تابدونه برات مهم نیس خودش بی خیال میشه دیکه نمیگه

اره دقیقا ولی فردا جاریم قدبلند بشه روزگار منو سیاه میشم

بهترین نیستم اما خودمم😍
اره دقیقا ولی فردا جاریم قدبلند بشه روزگار منو سیاه میشم

بی خیال باشی این بی خیالی رو ب بقیه هم منتقل میکنی..منم همه ش فک میکنم عروس بعدی بیاد نکنه ضعفای من ب چشم بیاد ولی بی خیال میشم ب درک حوصله داری

اره دقیقا والله از گریه کردن خسته شدم اصلا اعتماد بنفس واسم نمونده

چرا گریه کنی ببخشید مگه روز اول کور بود انتخابت کرد .اصلا گریه نکن خودت شکسته کنی .اهمیت نده بذار برا خودش زر مفت بزنه