2777
2789
شوخی میکنم ولی به جای ناامید شدن سعی کن خودت و اطرافیانت رو شاد نگه داری..چون ایمنی بدن رو میبره بال ...

چه شادی خواهر ببخشیدا انقد خسته ام مثل سگ هار همه رو دیگه گاز میگیرم

دلم برات تنگ شده حسین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو دیگه از 80 میلیون نفر توی ایران معجزه در اومدی که زیاد آوردی و میفروشی.! 

نه بابا یه شوخی کردم..به دوستمونم گفتم منتظر دیگری نباشیم..خودمون اطرافیانمون رو شاد و پرانرژی کنیم به جای ناله کردن

ایمنی میره بالا..در برابر ویروس هم مقاوم تر میشیم. زندگی هم شیرین تر جلوه میکنه برامون

بسان رود که در نشیب دره سر به سنگ ميزند رونده باش ... اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش.
الان خوابی یا بیدار یا تو رویا؟؟؟ بند کفش نامزد رو نبندیم اون نمیبنده😀

بیدار. منظور من این بود که همسرت(اقاتون)تو خیابون بند کفش شما که باز شده را می بنده.من نگفتم شما بند کفش اقاتون ببندین که..بعدشم خاستم بگم زندگی خیلی چیزهای قشنگی داره که ما فقط سختی هاشو می بینیم.ببینم یعنی شما واقعا با نامزد یا اقاتون کشتی نگرفتین تا حالا

چه شادی خواهر ببخشیدا انقد خسته ام مثل سگ هار همه رو دیگه گاز میگیرم

خستگی نداره..کمی استراحت کار خونه بده به خودت...کمی صرفه جویی بااین وضع اقتصادی...کمی روحیه و توکل....

بارها بوده اززندگی سیر بودم به خودم اومدم که چرااینقدر ناله هستم..پاشدم کاری یا فیلمی یا طنزی که باعث شادیم میشده نگاه کردم مخصوصا کارای مدیری رو دوست داشتم...بعدش دیدم چقدر دید به زندگیم عوض شده

بسان رود که در نشیب دره سر به سنگ ميزند رونده باش ... اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش.
بیدار. منظور من این بود که همسرت(اقاتون)تو خیابون بند کفش شما که باز شده را می بنده.من نگفتم شما بند ...

نه اصلا این چیزایی که میگی نبودیم..کشتی بگیرم دقیقه اول اتاق عملم😀 ولی بقولا میشه به مثبتها نگاه کرد همینکه الان سالمیم و خدارو شکر فوتی کرونا در خانواده نداشتیم خودش شکرنعمته که نعمت رو افزون میکنه

چقدر فیلم هندی میبینی! 😂😂😂😂

الان پنج ساله فیلم هندی ندیدم.من کلا اهل سینما و تلویزیون نیستم البته فوتبالو زیاد میبینم فوتبال پرسپولیس و اخبار و شبکه چهار و شبکه مستند.زیاد اهل فیلم نیستم.

نه اصلا این چیزایی که میگی نبودیم..کشتی بگیرم دقیقه اول اتاق عملم😀 ولی بقولا میشه به مثبتها نگاه کر ...

من که خیلی اذیت میکنم البته هنوز عقد نکردم.یه شب کفششو پراز ماست کردم.بعضی مواقع هم یه دندون از بازوش میگیرم تا یه ساعت می پره بالا.ولی اون دلش نمیادـ.البته نامزد من دوهفته سرکاره یه هفته کامل بیکاره. درضمن قبول دارم الان خیلی سخت شده مثلا اقایون باید سه شیفت کار کنن تا بتونن مخارجو تهیه کنن وقت اینکارا زیاد پیدا نمیکنن. الان قیمتها روزانه وساعتی بالا میره ولی کاری نمیشه کرد اکر زانوی غم هم بغل بگیریم چیزی درست نمیشه..ان شا ا...خدا کمک کنه و این تحریم ها بر داشته بشه.