2777
2789
ازت ممنونم مهربون من فقط در گیر پیدا کردن یه شغلم که واقعا بهش نیاز دارم و یه مشکل بدی افتاده وسط زن ...

برات زیارت عاشورا خوندم. امیدوارم بهترینها برات اتفاق بیفته😘😍🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۰۰۰صلوات دیگه می‌فرستم ،دارم دیگه رد میدم دعا کن گرفتاریمون حل بشه خسته شدم واقعا ممنونم ازت 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
۱۰۰۰صلوات دیگه می‌فرستم ،دارم دیگه رد میدم دعا کن گرفتاریمون حل بشه خسته شدم واقعا ممنونم ازت  

عزیزمی ممنونم دائم تو ذهنی و دعات میکنم امیدوارم خدا منو لایق بدونه و صدامو بشنوه🙏😘

عزیزمی ممنونم دائم تو ذهنی و دعات میکنم امیدوارم خدا منو لایق بدونه و صدامو بشنوه🙏😘

خیلی ممنونم لطف داری بهم ،اسمم مهدیه است 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 

برات زیارت عاشورا خوندم. مهدیه جان هروقت مشکلت حل شد بهم بگو تا از نگرانی دربیام 😘از صمیم قلبم دعات کردم💕

برات زیارت عاشورا خوندم. مهدیه جان هروقت مشکلت حل شد بهم بگو تا از نگرانی دربیام 😘از صمیم قلبم دعات ...

سلام عزیزم خیلی ممنونم خیلی لطف کردی چشم اطلاع میدم