2777
2789

دخترم دوتاشو داره 😀

از کسی که شمارتو توی گوشیش سیو نمیکنه توقع نداشته باش خودتو توی قلبش سیو کنه   ای کاش روزی برسه که هیچ زنی توی زندگیه مشترکش بجایی نرسه که فقط معشوقه ی پنجشنبه شب های شوهرش باشه     💚  من همون سلطان تعلیق بیخیالم قبلم 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای😍😍پس قراره دخترداربشم😍

😂😂😂😂😂 تعیین جنسیت از رو لاک ؟😂😂😂😂😂 

دختر من کلا عاشق لاکه هرروز میگه مامان بیلیم بازال ایی دونی لاک اوشولو بخلیم 😂😂😂😂😂😂

از کسی که شمارتو توی گوشیش سیو نمیکنه توقع نداشته باش خودتو توی قلبش سیو کنه   ای کاش روزی برسه که هیچ زنی توی زندگیه مشترکش بجایی نرسه که فقط معشوقه ی پنجشنبه شب های شوهرش باشه     💚  من همون سلطان تعلیق بیخیالم قبلم 💚
😂😂😂😂😂 تعیین جنسیت از رو لاک ؟😂😂😂😂😂  دختر من کلا عاشق لاکه هرروز میگه مامان بیلیم باز ...

وای قلبم گرفت 😍من ی دختر بیارم لاک اوشولو براش بخرم😍البته اینقد سختی کشیدم سر پسرم ک توبه کردم بچه بیارم😃

وای قلبم گرفت 😍من ی دختر بیارم لاک اوشولو براش بخرم😍البته اینقد سختی کشیدم سر پسرم ک توبه کردم بچه ...

منم سر همین دخترم توبه کردم بچه بیارم 😂😂😂