2777
2789
عنوان

من+عکس 💓🌈

| مشاهده متن کامل بحث + 2864 بازدید | 229 پست
🤔🤔🤔هههممم آره اینم هست...

اری

من عاشق زندگیمم و هر چه شکست بخورم قویتر میشم و زمین بخورم پا میشم و هر چیزی که در دنیا است برایم اندرز است از کوه استوار استواری و مقاومت را یاد گرفته ام از خورشید نورانی و مهربانی و گره از کار دیگران گشودن ......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش کن من‌روم نمیشه 😑😐...بگمم احتمالا رد کنه 

خب ممکنه بله بگه

من عاشق زندگیمم و هر چه شکست بخورم قویتر میشم و زمین بخورم پا میشم و هر چیزی که در دنیا است برایم اندرز است از کوه استوار استواری و مقاومت را یاد گرفته ام از خورشید نورانی و مهربانی و گره از کار دیگران گشودن ......
احتمالش یک در هزاره 😂😭😭

خیرم احتمالش۹۹از۱۰۰

رو چه حساب ؟؟ 🤔🧐

یهحسی میگه

خیرم احتمالش۹۹از۱۰۰

سلام عزیزم راستی اون ماسکی ک گفتی دیشب زدم میخواستم تا صب بذارم ولی نشد چون خیلی زود رو پوستم سفت شد و...ترسیدم بدتر تا صب بذارم چروک بشه ...

تحقیرت هم کنم کافــــی نیست؛تفریقت میکنم از تمام زندگــیم :) بخشيدن آدما هميشه بهترين گزينه نيسآدما رو بندازين دور تا بفهمن با ببخشيد چيزي درست نميشه!