2777
2789
عنوان

من+عکس 💓🌈

| مشاهده متن کامل بحث + 2864 بازدید | 229 پست

@هدوءبیکران چرا تگ نمی شی تووو 😑😑

@hadiseh133

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زهرا لغو زده @hadis133    

زهرا بی خود لغو زده نامرد 😭😭😭

کجا رفتههه

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

من کسیو تخریب نکردم  من نگفتم اسی قیافش بده.... اتفاقا خوبه... فقط گفتم دماغش عمل هس  ال ...

من عکس شماروندیدم میشه یه باردیگه بزاریداگه امکان داره

۹۹/۹/۹روزرسیدن من به تو،روزرسیدن به آرزوم  
هدو رفته فلن نیس @hadis133          بیا

چرا مینا 😞

ن بابا کاریت ندارم  دارم برگای کاربرارو بعد دیدن چهره هالیوودیت جمع میکنم بدرود😃

گفتن که خشکلم... الان تو چرا زر مفت میزنی 

ک..ونت از چی داره میسوزه... 

برام کوچک ترین ارزشی نداری که بخوام دهن به دهنت بشم... فیک بدبخت 

هررررری

😟😟

😁😁😁 خدا بگم چیکار نشی از قیافت کلی خندیدم

جانم دوستان 

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
😁😁😁 خدا بگم چیکار نشی از قیافت کلی خندیدم

همیشه بخندی😂😂😂😂😂

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜