2777
2789

آدم می‌ترسه اما نمیدونم چرا اطرافیان نمی‌ترسن و مجلس میگیرن و بدون ماسک هستن و مسافرت میرن و تفریح میرن اصلا هم نمی‌ترسن چررراااا خوش به حالشون اینقدر بیخیالن

من از این همه بیخیالی و کم فکری رعشه به بدنم می‌افته 

همش استرس همش تنش روحی روانی خسته شدم رعایت کنید 

میگم نمیترسی کرونا بگیری میگن ن چرا بترسیم هیچی نیست که

آدم میشناسم که از اول کرونا ماسک به صورتش نخورده .😏😐

ترو خدا رعایت کنید 

خودتون به درک تقصیر مایی که اینهمه رعایت میکنیم و زندگیم برا خودمون جهننم کردیم چیه؟؟؟؟؟؟؟

از خدا بترسید یکم فقط یکم

یه صلوات با دل. پاکت برای برطرف شدن مشکلاتم بفرست . این کاربری مال دو نفره منو دوستم 🤗🤗

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم ادم میشناسم از اول کرونا رنگ صابون ندیده 

جالبه ادعاشون آدمو خفه میکنه

یه صلوات با دل. پاکت برای برطرف شدن مشکلاتم بفرست . این کاربری مال دو نفره منو دوستم 🤗🤗

والا من رعایت میکردم بدون ماسک و الکل هیچ جا نرفتم بیرون رفتنمم محدود میشد ب خرید کردن از فروشگاه برای خونه 

یه مشت خر دم دراز بیشعور ک دم ب دقیقه دمشونو میزارن رو کولشون و کره خراشونو میزنن زیر بغلشون و 1000 کیلومتر میکوبن میان اینجا میریزن خونه مادرشوهرم اون زبون نفهمم زنگ میزنه شمام باید پاشین بیایین فقط واسه اینکه من برم کاسه بشقاباشو اب بکشم اگه نری هم شر میندازن تو زندگیت حالا اون گردن شکسته ها هرروز تو بازار بودن من بدبخت کرونا گرفتم افتادم گوشه خونه با بچه کوچیک و بی کس و بی کمکی 😐 خدا نگذره از همه اونایی ک اینجوری دارن با جون مردم بازی میکنن انشالله اون پولاتون خرج مریضیتون بشه بلکه بتمرگید تو خونه و کمتر ویروس پخش کنید .

از کسی که شمارتو توی گوشیش سیو نمیکنه توقع نداشته باش خودتو توی قلبش سیو کنه   ای کاش روزی برسه که هیچ زنی توی زندگیه مشترکش بجایی نرسه که فقط معشوقه ی پنجشنبه شب های شوهرش باشه     💚  من همون سلطان تعلیق بیخیالم قبلم 💚
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز