2777
2789
ای جان . تهران هستی؟

نه 

۵نرمال بود امابرای بارداری بالاست دعامبکنی برام این روزها ک همه دنبال زیبایی هستن من دارم ازدستش میدم یک روزهایی ارزومرگ دارم ☹️💗دعاکن برام

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من تمام دورو اطرافم همه یه خط درمیون تو فامیل وخانواده تیروئید دارن . زیادشده . یه بایدها ونبایدهای غذایی هم داره ازدکتربپرسی میگه چی بخوری یا نخوری . من چندسال پیش پرکار بودم ولی دکترگفت قرص لازم نیست بخوری . بعدشم نرمال شد . ولی مامانم کلا جراحی کرد تیروئیدش رو . همینطور بابای دوستم . ولی پیگیر باش . یه دکتر خوب وباتجربه برو .که متخصص غدد باشه 

من تمام دورو اطرافم همه یه خط درمیون تو فامیل وخانواده تیروئید دارن . زیادشده . یه بایدها ونبایدهای ...

من ۵هم نرمال ازمایشگاه بود برای بچه زیادبود 

گفته بادوم وسویانخورم .... 

چراعمل ؟

نه فدات شم زیباییت رو مطمئن باش باتیرویید ازدست نمیدی . خداروشکرکن .ریزش یکم مو به خاطر تیروئید بهتره یا دورازجونت ریزش واز دست دادن کل مو به خاطر سرطان ؟ سعی کن استرس نداشته باشی . شبا قبل از خواب موهاتو شونه کن گردش خون موقع شونه کردن باعث رشد وتقویت مو میشه . نگران نشو هیچ اتفاق بدی نیافته . فقط تیروئیده . الیته که دعا میکنم . شما هم من رو دعاکن . یکم افسردگی وناراحتی همشون عوارض تیروئیده والان هم کروناست ناخودآگاه استرس دوبرابر شده . سعی کن با فکرا وکارای خوب وشاد خودت توخونه سرگرم کنی . اول آرامش خودت رو حفظ کن بقیه خودش درست میشه 

نه فدات شم زیباییت رو مطمئن باش باتیرویید ازدست نمیدی . خداروشکرکن .ریزش یکم مو به خاطر تیروئید بهتر ...

اخه انقدر ریزشش زیاده ک نمی تونم شونه کنم شونه پرمیشه مو. 

خیلی گناه دارم این روزهاهمش توی خودمم ب موهای همه نگاه میکنم وصلوات می فرستم براشون وافسوس موهای قبلا رومی خورم

ازامروز سعی کن افسوس نخوری . چون ریزشش با افسوس خوردن وناراحتی بیشتر میشه . ولی حالا امتحان کن شاد و ...

دوست دارم یهومیگم نکنه ریزشم خوب نشه موهام برنگرده نکنه چیزبدی باشه ونکنه کچل شم 

دکتر موقع معاینه به گلوت دست میزنه .اگه چیزی حس کرد سونو میده  توی سونو معلوم میشه . شما نداشتی ...

چک نکرد ولی توی گلوم خفگی حس میکردم ک رفتم دکترحلق واینهاگفت رفلاکس معده اس

نه فدات شم . خیالت راحت هیچکس به خاطر تیروئید کچل نمیشه ونشده. همه دوباره بعد نرمال شدن وضعیت تیروئیدشون موهاشون مثل قبل شده . حتی مامان من که جراحی هم کرده . دوباره موهاش شده مثل قبل .یادوستم که خداییش موهاش خیلی پرتر وضخیم تر شده 

نه فدات شم . خیالت راحت هیچکس به خاطر تیروئید کچل نمیشه ونشده. همه دوباره بعد نرمال شدن وضعیت تیروئی ...

ازمایش هام همه نرمال شده هی میگم نکنه ریزش مردونه است !ولی نرمال بوده ب من بگن خوب میشم هم خوشحال میشم ازاینکه نمیدونم چی میشه می ترسم 🌹🥰ان شالله حال دلت خوب شه ک برام وقت گذاشتی