من تمام دورو اطرافم همه یه خط درمیون تو فامیل وخانواده تیروئید دارن . زیادشده . یه بایدها ونبایدهای غذایی هم داره ازدکتربپرسی میگه چی بخوری یا نخوری . من چندسال پیش پرکار بودم ولی دکترگفت قرص لازم نیست بخوری . بعدشم نرمال شد . ولی مامانم کلا جراحی کرد تیروئیدش رو . همینطور بابای دوستم . ولی پیگیر باش . یه دکتر خوب وباتجربه برو .که متخصص غدد باشه
نه فدات شم زیباییت رو مطمئن باش باتیرویید ازدست نمیدی . خداروشکرکن .ریزش یکم مو به خاطر تیروئید بهتره یا دورازجونت ریزش واز دست دادن کل مو به خاطر سرطان ؟ سعی کن استرس نداشته باشی . شبا قبل از خواب موهاتو شونه کن گردش خون موقع شونه کردن باعث رشد وتقویت مو میشه . نگران نشو هیچ اتفاق بدی نیافته . فقط تیروئیده . الیته که دعا میکنم . شما هم من رو دعاکن . یکم افسردگی وناراحتی همشون عوارض تیروئیده والان هم کروناست ناخودآگاه استرس دوبرابر شده . سعی کن با فکرا وکارای خوب وشاد خودت توخونه سرگرم کنی . اول آرامش خودت رو حفظ کن بقیه خودش درست میشه
ازامروز سعی کن افسوس نخوری . چون ریزشش با افسوس خوردن وناراحتی بیشتر میشه . ولی حالا امتحان کن شاد وشنگول باش بعد یه مدت میبینی ریزشش کلا قطع میشه . امتحان کن خودت متوجه میشی . 😊
نه فدات شم . خیالت راحت هیچکس به خاطر تیروئید کچل نمیشه ونشده. همه دوباره بعد نرمال شدن وضعیت تیروئیدشون موهاشون مثل قبل شده . حتی مامان من که جراحی هم کرده . دوباره موهاش شده مثل قبل .یادوستم که خداییش موهاش خیلی پرتر وضخیم تر شده
نه فدات شم . خیالت راحت هیچکس به خاطر تیروئید کچل نمیشه ونشده. همه دوباره بعد نرمال شدن وضعیت تیروئی ...
ازمایش هام همه نرمال شده هی میگم نکنه ریزش مردونه است !ولی نرمال بوده ب من بگن خوب میشم هم خوشحال میشم ازاینکه نمیدونم چی میشه می ترسم 🌹🥰ان شالله حال دلت خوب شه ک برام وقت گذاشتی