2777
2789
عنوان

کار مناسب برای همه

93 بازدید | 4 پست

سلام خدمت همه ی دوستان 

من نماینده ی فروش 

هستم.

کار بسیار راحت هست.

شما ابتدا بصورت کاملا رایگان به عنوان نماینده توی سایت عضو میشید بعد میتونید به صورت دورکاری و اینترنتی فروشگاه ها و مراکز فروش رو در این سایت عضو کنید .

زمانی ک یک فروشگاه رو عضو میکنید مبلغ 46500 تومان برای شما واریز میشه 

بعد از اون با هر فروش اون فروشگاه شما هم سود میگیرید .

و بعد از اینکه 20 فروشگاه عضو کنید شما میتونید بازنشسته  بشید و بطور مادام العمر سود فروش کالاهارو میگیرید

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌

سلام خدمت همه ی دوستان 

من نماینده ی فروش 

http://vitringram.com/i/32311

هستم.

کار بسیار راحت هست.

شما ابتدا بصورت کاملا رایگان به عنوان نماینده توی سایت عضو میشید بعد میتونید به صورت دورکاری و اینترنتی فروشگاه ها و مراکز فروش رو در این سایت عضو کنید .

زمانی ک یک فروشگاه رو عضو میکنید مبلغ 46500 تومان برای شما واریز میشه 

بعد از اون با هر فروش اون فروشگاه شما هم سود میگیرید .

و بعد از اینکه 20 فروشگاه عضو کنید شما میتونید بازنشسته  بشید و بطور مادام العمر سود فروش کالاهارو میگیرید

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌

این سایت ب این صورت هست که فروشگاه با عضویت در این سایت میتونن محصولاتشون رو ب فروش بذارن

و لینک اختصاصی و دلخواه بدست میارن

در گوگل مپ اسم فروشگاهشون ایجاد میشه

درگاه بانکی و نماد الکترونیکی میگیرن

دارای سرور و دامین میشن

پوستر و تبلیغات درون شهری رایگان بهشون میدن

میتونن با خریدار انلاین در ارتباط باشن و درباره ی کالا صحبت کنن

سامانه ی پیامکی رایگان در اختیارشون قرار میگیره و میتونن باتمام خریدار ها پیام ها ی حراجی یا هرچیزی رو ب اشتراک

بذارن

و کلی مزیت های دیگه کهو بصورت رایگان به نمایندگان فروش توضیح داده میشه

برای مشاهده سایت وعضویت به این لینک برید

برای اطلاعات بیشتر در ت‌ل‌گ‌ر‌ام

پیام بدید poshtiban_0981

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این کار برای همه ، 

دانشجویان 

خانم های خانه دار 

حتی به عنوان شغل دوم مناسب هست 

و سود خوبی هم بدست میارید 

میتونید از فروشگاه های اطرافتون شروع کنید .

فروشگاه#  

#کاراینترنتی

#کار

#درامد