2777
2789
عنوان

شما بودید چکار میکردید

245 بازدید | 40 پست

فقط به خاطر همسرم که دلش گرفته بود و اینا پاشدم‌با خانوادش اومدم شمال الان یک هفته است بعد الان گفتن بریم بیرون من گفتم نمیام چون نه جایی هست بریم نه چیزی با شوهرم هم هیچ مشکلی نداشتم هاا قهر و اینا اونم گفت نیا بهتر من میرم فکر کردم شوخی میکنه الان خانوادگی رفتن بیرون منم تنها گذاشتن 😕

😑😑😑😑😑بچه هامون گناه دارن تشریف میارین شمال کرونا پخش میکنین 

بیشعور_نباشیم#  

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو هم پاشو خودتو سرگرم کن

حرص هم نخور

بعدم که اومدن اصلا تو روت نیار که ناراحت شدی

اما بعدن در تنهایی باهاش صحبت کن و بگو که از کارش ناراحت شدی

اما جلو خانوادش حرفی نزن

😉Dare, dream, dance and smile loudly 
تو هم پاشو خودتو سرگرم کن حرص هم نخور بعدم که اومدن اصلا تو روت نیار که ناراحت شدی اما بعدن در تن ...

باریکلا نظرت عالی بود😍

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=gnz2kn رایگان کسب درآمد کن

خب چ عیبی داره

ناراحتی نداره

گاهی یه نفر خستس تو مسافرت استراحت میکنه

نمیشه ک هنه به خاطر اون بمونن

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

بعدم استارتر توکه میگی باهاشون نرفتم‌بیزون چون جایی نیست بایدبهت بگم شمال سرکوچشم خودش یه تفریحه😂😂ازبس سرسبزه ـ دیگه چی میخوای

البته اگرم میرین بیرون خیلی رعایت کنید هم‌بخاطرسلامتی خودتون و هم ‌شمالیهای‌عزیز

خدایا شکرت شکرت شکرت