2821
2789
عنوان

جوش صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 28 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گرفت رو عنبیه ات تشخیص داد🤔چ عجیب تجربه ایه دیگ

نه ببین از رو عنبیه همه مشکلاتت بروز پیدا میکنه ولی کسی که علمشو داره میفهمه بعد یه دستگاه داشت میذاشت رو عنبیه  من واسه بچه رفتم چون پزشکها میگن هیچ مشکلی نداری ایشون گفت رطوبت رحمت خیلی بالاس چیزی که طب نوین و انواع سونو متوجه نمیشه حالا از اینورم رفتم حجامت ساقین چون غلظت خونم خیلی خیلی بالا بود اصلا خون نیومد اما از جای تیغ آب میومد من اونجا حرف طب اسلامی رو باور کردم چون بلغمی ام کلا رطوبتم بالاست 

نه ببین از رو عنبیه همه مشکلاتت بروز پیدا میکنه ولی کسی که علمشو داره میفهمه بعد یه دستگاه داشت میذا ...

عه چ خوب پ اول باس طبعمو بشناسم حجامتم من شنیدم خیلی خوبه 

نه تاحالا...

به نظرم اگه پریودات نامنظمه حتما برو متخصص زنان واست سونوگرافی و آزمایش بنویسه شاید مشکلت هورمونی باشه و با چندتا داروی ساده هم پریودات منظم شه و هم جوشات از بین بره

همه چی درست میشه
عه چ خوب پ اول باس طبعمو بشناسم حجامتم من شنیدم خیلی خوبه 

آره من حجامت ساقین رفتم برای رحمم یعنی ساق پا برای جوش صورت حجامت پشت و حجامت زیر چانه خوبه البته اول طبعتو بشناس اره مهمه ولی طب سنتی و طب اسلامی خودش از حالاتت تشخیص میده

[QUOTE=159748689]به نظرم اگه پریودات نامنظمه حتما برو متخصص زنان واست سونوگرافی و آزمایش بنویسه شاید مشکلت هورمونی با ...[/QUOTE

با این وضع اخرش مسیرم به دکتر میخوره حله مرسی عزیز👍