2777
2789
عنوان

وای چقد درد😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😫😫😫😫😫😫😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 38 پست
غذاهایی که دفعشون راحته بیشتر بخورید.مصرف گوشت و لبنیات را کم کنید. اب ولرم زیاد بخورید. تو تشت اب گ ...

میگن بتادین زخم رو تازه نگه میداره و زمان خوب شدن رو بیشتر میکنع درسته؟

برا من دیگ داش بزرگ میشد ی توده هم بیرون زده بودوک اونم برداشتم

برای منم یه توده داره، مثل حالت گوشت اضافه،، ولی تا یبوست نداشته باشم مشکلی ندارم.... یبوست بشم، حالت شقاق میشه و باز میشه دردناک و خونریزی.   

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

چقد خوب نگران هزینش بودم  مگه دردش چجوریه که میگی خیلی بده؟😔😔😢

وحشتناکه ببین چ دردیه ک دکتر ب من میگف دردش وحشتناکه میتونی تحمل کنی😢😢منم فک میکردم مث سزارین ولی اصن قابل مقایسه نیس.از من ب شما نصیحت رژیم غذایی رو رعایت کنید ک احتیاج ب عمل نشید

ما خانوادگی کلا سابقه ی یبوست و بواسیر داریم، من ۲۳ سالمه و پارسال از دردش داشتم میمردم، الانم گاهی وقتا میگیره اما عین قبل نیست خدا رو شکر، انقدر میترسم به مرحله ی عمل برسم

زایمان طبیعی بدترش میکنه؟ یا ربطی نداره؟

اوخ آغا ترسوندیم😆😆 نمیرم😢😢😢😢😢

عزیزم رژیم غذایی رو رعایت کن همیشه خوراکی های فیبردار بخور سالاد و سبزی و روغن زیتون همیشه توی برنامه غذاییت باشه.سبوس گندم توی شیربخور روزی۸لیوان اب رو حتما بخور.روزانه اندازه ۸تا پرتقال میوه مصرف کن.اینا خیلی بهت کمک میکنه

ما خانوادگی کلا سابقه ی یبوست و بواسیر داریم، من ۲۳ سالمه و پارسال از دردش داشتم میمردم، الانم گاهی ...

زایمان و بارداری تاثیر داره شما رژیم غذایی رو رعایت کن ک یبوست نگیری وگرنه دردای وحشتناک میا سراغت.درد بعد عمل از دردی ک پارسال کشیدی خیلی بیشتره