بچها بدن درد خیلیییی شدیدی دارم چیکار کنم .. نمیتونم بخوابم از درد حالم افتضاحه کمک کنید 😭😭😭😭😭😭
اگر میدانستم این آخرین دقایقی است که تورا میبینم به تو میگفتم “دوستت دارم “ و نمیپدانشتم که تو خود این را میدانی همیشه فردایی نیست تا زندگی فرصت دیگری برای جبران این غفلت ها به ما بدهد کسانی را که دوست داری کنار خودت داشته باش و به آنها بگو که چقدر دوستشان داری بگو که چقدر برایت مهم هستند بگو که وجودشان برایت نیاز است مراقبشان باش چون شاید فردایی نباشد برای جبران گفته هایی که یک روز از گفتنشان گذشتی !
ی لحظه مرگو جلو چشمام دیدم خیلی بد بود زندگیم عین ی تصویراز جلوم چشمام رد شد یهو زدم زیر گریه شوهرمم گفت منم همینجوری شدم مرگو جلو چشمام دیدم .. ما خیلی حالمون بد شد
فکر کنم باید بستری میشدیم ولی خب خونه میمونیم با درد 😞
اگر میدانستم این آخرین دقایقی است که تورا میبینم به تو میگفتم “دوستت دارم “ و نمیپدانشتم که تو خود این را میدانی همیشه فردایی نیست تا زندگی فرصت دیگری برای جبران این غفلت ها به ما بدهد کسانی را که دوست داری کنار خودت داشته باش و به آنها بگو که چقدر دوستشان داری بگو که چقدر برایت مهم هستند بگو که وجودشان برایت نیاز است مراقبشان باش چون شاید فردایی نباشد برای جبران گفته هایی که یک روز از گفتنشان گذشتی !
ی لحظه مرگو جلو چشمام دیدم خیلی بد بود زندگیم عین ی تصویراز جلوم چشمام رد شد یهو زدم زیر گریه شوهرمم ...
وااای آخی زیاد به مریضی فکر نکنید به خوب بودن خوب شدن فکر کنید تو خونه خیلی بهتر بیمارستان خطرناکه آلوده اس به خودتون برسید مایعات بخورید تا زود زود خوب بشید
(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه هیچکس درخواست دوستی نده تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏