2777
2789
عنوان

عجیبترین ازدواج و طلاقهایی که شنیدید

| مشاهده متن کامل بحث + 254871 بازدید | 1217 پست
ی بنده خدایی شوهرش و پسرش تو تصادف مردن ....دوتا پسر دیگه داشت ....سالِ شوهر و پسرش نشده با برادر شو ...

بهتر که طلاق داد.البته فکر کنم خواسته این تحفه رو بگیره زنش قبول نکرده خو ش طلاق گرفته.کسی که بخواد بره همون اول بره بهتره.فقط امیدوارم اولیه ازش بچه نداشته باشه.انشاءالله به اینم خیانت کنه تا حال جفتشون گرفته بشه.

البته فکر کنم مرده ازین حرفای مفت زده که زن داداشم نره زیر دست کسه دیگه‌این جرتو پرتا.

این تحفه دومیه از برادر شوهرش بازم باردار شد؟؟نکنه زنه گفته باید اونو طلاق بدی تا من زنت بشم؟؟

مرده وزنا چند سالشون بود؟؟

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعااا؟؟ینی چجوری مخو زده ای خدااا

من همچین موردایی میبینم.

با دعا و جادد جنبل.

وگرنه ادم عاقل نمیاد همه مولشو بده دست فکو فامیل زنش.و بخاطرازدواج با یه زن که خیلی اختلاف توی همع‌جیز دارن مادرشو دق مرگ کنه

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

عجیب ترین طلاق کم مونده بود واسه خودم ثبت بشه😐سر عروسک بود تو نامزدی😐😐😐😐😐😐😐😐متوجهی عروسک!!!!!!جلسه اخر دادگاه شوهرم اومدم دنبالم وگرنه تو تاریخ ثبت میشد اینم😂

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
برادر شوهره بزرگتره یا خاله شوهرت؟؟ زن خودش مگه چه عیبی داشت بیچاره؟😔😔 حتما‌از قبل باهم تیک میزد ...

برادر شوهره بزرگتره ....اره برادر شوهرهه از قبل دوسش داشته ..فوق العاده پولداره ....شهر دیگه خونع واسش گرفته ...حتما پشیمون نیستن ..

حالا خدا که انقدر به فکره کاش کلا اجازه ازدواج مجدد به مرد نمیداد، واسه یه زن چه فرقی میکنه کی هووش ...

خدا تو یکی از سوره های قرآن گفته مردمیتونه چندتا همسر داشته باشه بشرطی ک  عدالت# را بین همسراش برقرار کنه،تو یه سوره دیگه گفته هیچ مردی نمیتونه بین همسرانش عدالت رو برقرار کنه(منظورش اینه شاید از لحاظ مالی بتونه عدالت رو برقرار کنه ولی از لحاظ دوست داشتن امکان نداره یکی رو ته دلی بیشتر از اون یکی دوست نداشته باشه).یعنی خدا داره واضح میگه هیچ مردی نمیتونه اونقد قوی باشه ک دوتا زن همزمان داشته باشه.

اگر خدا اجازه ازدواج مجدد رو نمیداد اون مردی که میخواد به زنش از طریق هوو آوردن بالاسر زن اولش ظلم کنه،مطمئن باش اگر حکم خدا هم نبود از طریق حرام میرفت اینکارو میگرد اونجوری گناه هم بیشتر تو جامعه رواج داشت

اینجا مقصر اون مرد بی وجدانه ک به زنش ظلم میکنه نه خدا

.
فداتشم،دوسالی میشه،حانوادش فکر میکنن هنوز همونجور دوستیم باهم،خیلی نمیبینمشون،اولای تابستون مامانش د ...

مامان بزرگ پدربزرگ شوهرمم مثل شمان😬😬هفت سال باهم دوست بودم بابابزرگه هم هفت سال کوچیکتر بود اون فک کنم14.15ساله بود زن گرف😂

اره اخرشم به دختره وفادار نموند برگشت به زن اولش 

وای دوست منم همینطوری سرش اومد مثل اینکه با شوهر خالش سکسم داشت

من از نسل عروس های ماسک زده ام از همان هایی که حسرت عروسی شلوغ و بی واهمه به دلشان مانده، لعنت به کرونا 😊