2777
2789
فک کنم یکی‌ باشه، فنر منفصل و همین طبی فنری خیلی بهتره، طبی برای کسی که مشکلات ستون فقرات دارهط، حتی ...

بله درست الان زدم گوگل تشک فنری دو نوع انگار

فنری متصل و فنری منفصل

قیمتش مهم نیست فقد جنس خوبی داشته باشه ک مهمون دو روز نباشه همینطوریشم با این گرونی وضعیت جنسای بازار از نظر کیفیت صفر 

فقد میخوام حتما رویال باشه 

والا دقیق نمیدونم این هارو، مثلا بعضی تشک ها مموری فوم دارن که حالت بدن میگیرن و خوبن، اگه داشته باش ...

ممنون گلم 

اره ی سرچ میکنم تا بیاد دستم همه چی 

ولی اول اومدم نی نی سایت ببینم کسایی ک استفاده کردن راضین یا نه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بله درست الان زدم گوگل تشک فنری دو نوع انگار  فنری متصل و فنری منفصل قیمتش مهم نیست فقد جنس خ ...

فنر منفصل حتما بگیر ، متصل قدیمی و تکون نشون میده، من چند وقت پیش تشک خریدم ولی قیمت ها خیلی متغیر بود، دیگه افزایش هاشون داشتن دیگه اکثرا تو این ماه، راستش من تحقیق که کردم خیلی از رویال تعریف نمیکردن، حالا باز خودت باید تصمیم بگیری ، اکثرا از رویا تعریف میکردن(البته قبلا رویا قیمت خوبی داشت و بنظرم همه میخریدن، چون مسبت به قیمت هم کیفیت اش خوب بود، الان تشک اش شده ۸ خورده ای چیزی که اوایل گرونیها ۱ تومن اینا بود فک کنم )

ممنون گلم  اره ی سرچ میکنم تا بیاد دستم همه چی  ولی اول اومدم نی نی سایت ببینم کسایی ک ا ...

موفق باشی، من نمایندگی خوشخواب و رویا و زست و ویستر و لایکو رفتم، برن هم تعریف میکنن ولی دیگه نرفتم ، تو اینا بنظرم کیفیت رویا و زست خوب بود

فنر منفصل حتما بگیر ، متصل قدیمی و تکون نشون میده، من چند وقت پیش تشک خریدم ولی قیمت ها خیلی متغیر ب ...

ممنونم عزیزم از  راهنماییت 

ی سرچی میکنم در مورد این تشک هایی ک شما گفتید نمایندگیشم میرم باز فروشنده ها تا حدودی راهنمایی میکنن بعد طبق گفته هاشون یکیشو میخرم 

عزیزم نوع تشک بستگی به شرایط جسمی و سلیقه خواب شما داره، اینطور که من تو اینترنت سرچ کردم، ذائقه خواب خیلی مهمه تو انتخاب تشک. اگه جات نرم باشه راحت تری طبی فنری بخر اگرم سفت میخوای طبی بگیر.

من از یه سایتی تشک رویال اصل خریدم با ضمانت نامه و مهر و بارکد خیلی ازش راضیم، گفتم شاید به کار شما هم بیاد.

اسم سایته زیلالا هست گوگل کنی میاد، اینم‌ لینکشه 

https://zilala.ir

درود به دنیای کالای خواب لالایی خوش آمدید...

اینجا دنیای متنوع از انواع کالای خواب و حمامه...

ما نماینده رسمی تشک رویا در استان البرز هستیم..

تشک ها همین لحظه آماده ارسال هستند ( رایگان...)

ما یک کارخانه با تولید مستقیم انواع روتختی، لحاف، تشک، بالش و... هستیم....

انواع حوله و پتو ( برند معتبر ایرانی و خارجی )

ارسال رایگان

تولید محصولات دلخواه ( ۴۸ ساعت...)

آماده تجهیز... هتل، ارگان، خوابگاه های سراسر کشور...

سفارش حضوری و آنلاین....

09125620096

کرج، میدان شهدا