2777
2789
عنوان

تاپیک کادویی که ب دخترش داد‼‼

| مشاهده متن کامل بحث + 950 بازدید | 65 پست
چی میشه مگه ؟؟؟ شعور طرف بالا بوده این کارو کرده مگه بده ؟؟؟؟؟

اومده بود گفت دوس پسرم برا من و دخترم کادو گرفته ملت اومدن گفتن تو دختر داری دوس پسرم داری و از این چرت و پرتا

من از نزدیک بودن های دور می ترسم ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب اسی گفتن تو ک زنی کادو برا چیته تو مطلقه ای دوس پسر مجرد داری؟ خدا شانس بده زرت و پرت

😐😐😐

هف روز عزای عمومی 

خر# نباش فرزندم‍‍ 

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
اسی ۱۸ سالگی ازدواج کرده و ۲۱ سالگی جدا شده خب با یکی آشنا شده دوست شده و اونم برای دختر اسی که پیش ...

اها منم خوندم.نمیدونستن قضیه چیه شروع کردن ب جر دادن🤪بیخیال برای آدمای مثل تو تحملش سخته.مگه نمیدونی ملت ما همه پاکو باشخصیتن.خودتو ناراحت نکن

ای بابا برید خونتون دعوا الکی بوده پخش شین ایستگاشدیم منم فک کردم چیه زندگی هرکس ب خودش مربوطه ن ما هرکی هرکاردلش خواست میتونه بکنه ب منو شما چه ک کی با کی دوسته بچه داره یا نداره کارش خوبن یا زشت مگ مارو توقبر هم میزارن برید سرتونو بکنید توزندگی خودتون والا😤

bahar   
یا گفتن چون مطلقه ای بنیان ی خانواده رو بهم میریزی ک دنبال پسری.باید بری دنبال هم کف خودت

😒 دیگه چی بگن؟! همه چی دختره اوکی شده دیگ مجبورن بد بگن🤓

آمین شود هَر آنچه می پِنداری ..🌱💙

همین مطلقه ها افتادن تو جوون جوونا و نیازاشونو رفع میکنن که دیگه هیچ پسری ازدواج نمیکنه

💦 اگه بگیره اون زنه رو 

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم😞شوهرمم مشکل جسمی داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید....باردارم رفتم سونو گفتن بند ناف دور گردنشه خیلی نگرانم😞