2777
2789

سلام بانو

ممنونم از اینکه زحمت کشیدی وهمچین تاپیکی زدی راستش من نه تل دارم نه اینستا... فقط اینجامیام مطالبی که گراستی همشوخوندم وذخیره هم کردم که بازم بخونم تاملکه ذهنم بشه تروخدا برا تعداانگشت شماری هم که شده مطالب رو بزار حتی شده برا یه نفر ممنونم خدا عاقبتت را بخیر کنه،بازم منتطرمطالب قشنگ وزیبا وآموزنده و.... هستم. 

سپاسگزارم بانوی ایرانی  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام بانو ممنونم از اینکه زحمت کشیدی وهمچین تاپیکی زدی راستش من نه تل دارم نه اینستا... فقط اینجامی ...

من از اولم همین قصدو داشتم بخاطر خانومایی که تلگرام ندارن تا اخرش همینجا میزارم نگران نباش حالا کلی ایده اشتی و اینجور چیزا هم داره خیالت راحت

❤️az tang deli jana jaye nafasam nist

✳️ تجربه و تغییر مثبت در زندگی 🌹

💕💕 سلام سلام سلاااااااااام 💕💕

مرسی از ادمین این کانال عالی 😘

منم میخوام تجربه مو بگم براتون و چیزایی مهمی رو به خانما یادبدم :

*  مردا عاشق اینن که بهشون بگید چشم یا هر چی تو بگی.

*  مردا خیلی خوششون میاد که تو دوران پریودی زنشون کم نمیذاره و یکطرفه اونو ارضا میکنه. یعنی اون لحظه میخوان دار و ندارشونو بزنن به نام زنشون 😜

*  مردا غیرت و غرور و توان مالی واسشون خیلی مهمه. مواظب اینا باشید که از این لحاظ تامین باشند و نگران نباشن 😉

*  تکیه کلام های خودتونو داشته باشید. چیزای که باعث بشه بین شما و بقیه فرق بذاره و شما خاص باشید براش. واژه هایی مثل : نگووو، جدییی، حتماحتما، شبت بوس بوسی، جیگرتووو، آخی الهی، اووووه عجب چیزیه، طفلکی، یا حضرت موسی، من مردم که 😉

*  احترام و محبت فراموش نشه. وضع اقتصادی خرابه. ما باید هواشونو داشته باشیم اگه گاها غر میزنن یا تحویلمون نمیگیرن یا یهو یه چیزی میگن که بهمون برمیخوره. اعصاب خوردی شون رو بذارین به حساب چیزای دیگه و اوضاع اقتصادی نه اینکه کوتاهی و کم محبتی از شما بوده 👌😉

*  بعد س..س، وقتی بغلتون کرد محکم بغلش کنید و بهش بگید تو بهترین مرد دنیایی و بعد بذارین بخوابه. میتونید دستشو بگیرید بذارید رو سینتون و باهم بخوابید و پاهاتونم بهم گره بزنید. ولی اذیتش نکنیدو سکوت کنید بذارید بخوابه 😍😜

*  هرچیو دوست دارید بگید بهشون. اگه چشم تو چشم روتون نمیشه پیام بدید بگید مثلا دوست دارم از پشت بغلم کنی یا دوست دارم همه جای بدنمو لیس بزنی یا اسممو تو س..س صدا کنی.

یه راهنماییم میخوام از خانمای دیگه.

با عشقم قرار گذاشتیم که هیشکی به اون یکی حتی دست نزنه تا ببینیم کی چقدر میتونه تحمل کنه. راهنمایی برسونین چیکارش کنم که شرطو من ببرم و اون ببازه؟ 😜

خوشبخت باشید 😘 یاحق

💚💚💚💚💚

سلام خسته نباشین☺️

خواستم از اون خانوم عزیزی که کلا زندگیشو با شوخی میگذرونه تشکرکنم بابت اینکه به ماهم یاد میده چطور شوخی کنیم با شوهرمون٬

واقعا دمتگرم عزیزم خیلی خانومی 😘 خوشبحال شوهرت ، ببین چه جیگری گیرش افتاده😘

انشالله که صدوپنجاه سال همینجوری خوش و خرم درکنار هم زندگی کنین🙏

من چون متاسفانه با همسرم مشکل دارم نتونستم از بازی هایی که شما انجام میدین منم انجام بدم 😔

ولی در اینده حتما کارای شمارو پیاده میکنم رو شوهرم 😉 و اینکه خواهرمم بعضی از بازی های شمارو انجام داده و کلی جواب گرفته ٬واقعا دمتگرم خیلی خانومی

من با اینکه ۱۸سالمه تو دوران عقد هیچکدوم از بازی های شمارو انجام ندادم در واقع بلدنبودم الان افسوس میخورم حالا که یادگرفتم ولی زندگیم خراب شده 😔

خواستم بابت اینکه به ماهم یاد میدی ازت تشکرکنم🙏 بازم منتظرتما 😉 یادت نره بازم پیام بده عزیزم 😘

خیلی ممنون از همتون زندگی به کام همتون شیرین ☺️

والا ما همه کار براش میکنیم ب تخمشم نیس منم دیگ کار نمیکنم

عزیزم از لحاظ روانشناسی اصلا درست نیست ک مثل ی کلفت بری کار کنی براشون .دقیقا عین یک مهمون باید باشی  ...  وکمک  خیلی چیزا باید در حد خودش باشه

@s★m★s     @sh-s     @sara-S     @ژیناگلمن     ...

ماچکرم مهربون

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

#ایده_شیطنت 😁😜

سلاااااام به همه ی دوستای گلم

خانوم خانوما همه ی مردا از زنای شوخ و شیطون خوششون میاد سعی کنید همیشه شاد باشید و البته گاهی مزه پرون....

#دلبری :

شب جمعه ای که آقایی سر حوصلست و دراز کشیده میتونید با لباس باز برید پیشش و بگید : چه دلنواز اومدم، با لباس باز اومدم، گفته بودی دیر نکن، ..... دلگیر نکن، گفته بودی زود بیا، شب جمعه ی موعود بیا ....

تویی اون ..... شیرین، منم اون ..... با ناز (رو بدنتون دست بکشید) ، واسه عاشق دلتنگ ، میکنم لاپامو باز....

(قربونت برم که داری با ریتم میخونی🤣 )

یا میتونید با ناز تموم برید دست بزنید ب شلوارش بگید :

عشقمممممم(کش دار بگید) بکش پایین تشنممممنم(کش دار و چشم خمار) ...

با برید بهش بگید بهم بگو "نازی"، گیر بدید تا بتون بگه نازی، سریع بگید "با سینم میکنی بازی" ....

اگه توی رابطه پس زدتون ناراحت نشید با حالت عشوه بگید " ایشششش؛ خواستم برم بکنم جیش؛ میخوردمش تو فضا میرفتی تا کیش"

دوستان من کم و بیش نویسنده ام و ایده های اینچنی ب سرم میزنه، جوک میخونم و خودم سعی میکنم به وقتش مسخره بازی در بیارم،

همه ی این حرفا و شیطنتا نیاز به تفکر داره و این استعداد به نظرم از شدت عشق بوجود میاد

اگه این پیامم تو کانال گذاشته شد بازم ایده براتون میفرستم، البته یه بار چند تا پیام گذاشتم چند ماهه پیش که یکیش توی کانال درج نشد دونه دونه می فرستم...

بازم ازشون ممنونم، خدا بهترین ها رو نصیبشون کنه که باعث میشن ما ایده هامونو به اشتراک بذاریم

من  تمام تمرکزم اینه شیرین زبون باشم، درسته شوخ طبعی توی طبیعت آدماست، اما با خوندن جوک ها هم میتونید این ویژگی رو بدست بیارید

اگه دوست داشتید برای خوشبختی همه مون صلوات بفرستید

دوستون دارم

زندگیتون شیرین

سلام خدمت دوستان گل 🌹

شوهر من بعد س...س میرفت میخوابید یا میرفت حموم و... اتفاقا #زود_انزالی هم داشت و ب همین دلیل دیر ب دیر میومد طرفم و یا بعد س..س اخم هاش تو هم بود یطوری حرف میزد انگار ازم طلب کار بود

من اول از همه بهش فهموندم حتی اگه زود انزالی داری من نیاز دارم ب این ....... حتی اگه زود ارضا میشی من محتاج همین ۲ دیقه ام پس ازم دریغش نکن ، اتفاقا زود ب زودم س..#  س کنیم خوب میشی منم ی کارایی بلدم ک دیرتر ارضا شی اینجوری بعد چن وقت دیگه خوب میشی من خیلی دوست دارم هم تورو هم ...(اسم واقعیشو میگفتم) و این حرفام باعث شد شوهرم بهم #اعتماد کنه بیاد سمتم 😌

براش اورال_س..# س انجام میدادم (س..س دهانی) البته کلا..ک رو نمیخوردم چون آقایون بسیار روی ختنه گاهشون حساسن و تحریک میشن ، #پوزیشن هایی رو انجام میدادم ک من روش باشم و یوقتایی وسط س..س میگفتم وای پسر یکوچولو صبر کنیم من نفسم گرفت تنم داره اتیش میگیره ،

نفس نفس میزدم کنار تختم همیشه آب هست بهش میگفتم میشه ی لیوان اب بدی بهم عشقم این سالار تو منو هلاک کرده نفس کم اورم اب بخورم حالم جا بیاد ادامه بدیم‌...

یوقتایی از این حرفم مثل پلنگ میپرید پشتم و تند تند ادامه میداد میگفت الان اب میدم بهت منم ک مثلا هلاک شده بودم ی جیغ میکشیدم از این کارش و میگفتم وااای مردم آخ...

یوقتاییم میخندید و اب میداد دستم و خودش نازم میکرد تا اروم شم 😉 معاشقه رو یادش دادم الان بدون #معاشقه س...س رو شروع نمیکنه و خودش لذت میبره از معاشقه میگه مگه کسی دنبالمون کرده ک تن تن تمومش کنیم بزار لاس بزنیم حال کنیم 😂❤️

من همه ی اینکارا رو کردم و واقعا الان حدود نیم ساعت تا #چهل_دقیقه س..سمون طول میکشه و اقا رضایت صددرصدی داریم از همدیگه در همه ی موارد خوشبختیم در طول هفته هم کمتر از 4 بار س...س نداریم 😍

من این چیزا رو توی دوره ی کیمیای عشق و رمان های داغ یاد گرفتم و خییییلی کارای دیگه ک نمیشه همشو در یک قالب متن نوشت و یسری معجون هایی ک درست کردنشم اسونه

من هم ۲۳ سالمه و شوهرم 31 ، من زندگیم روز ب روز سردتر میشد و من فقط نظارگر بودم خداروشکر میکنم که با کمک این تیم علمی تونستم زندگیمو نجات بدم ❤️

خیلی اخلاق و رفتارمون عالی شده هرجا میریم خودش جا خالی میکنه ک کنارش بشینم اگه هم نشد در طول مهمونی پیام میده میگه یه لحظه نگام کن دلم برات تنگ شده منم لبخند میزنم بروش 😊

هیچ وقت فکرشم نمیکردم اون مرد خشک و جدی و مغرور من ، ی فرد عاشق پیشه و جنتلمن بشه 😍

دوست خوبم آقایون بلد نیستن چطور رفتار کنن دست روی دست نزار هر چی صبر کنی بدتر میشه دست ب کار شو

من اینهمه خوشبختی و محبت و توجه الانم رو مدیون آموزش های اپیکیشن پیوند عقل و عشق و تلاش های مکرر خودم در اجرای اموزش ها هستم

پس بجای گریه و غصه خوردن یکار عاقلانه و مفید انجام بده تا نجات بدید زندگیتونو حیفه واقعا روزایی ک به بطالت و ناآگاهی حروم میکنین ب خودتون ❤️

موفق و پیروز باشید 🌸 یاعلی... ✋