2777
2789
چطوری باید استفاده کنی دکتر باید بگه یا خودم میتونم بخرم بخورم

دکتر بگه هرکس یه جوریه. فولیکول تخمک تولید میکنه

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم لتروزل خوردم میخوام از روز 9 پریودی کیت تخمک گزاری بزارم اگه مثبت بود برم سونو. ماه سومیه که دارم میخورم. ماه قبل که تخمک نداشتم ماه اولی که تخمک داشتک موقعیت جور نشد ادامه بدم. دعا کنین این ماه بشه😒

کسی میدونه ماکروفولیکول یعنی چی؟

خدایا ازت ممنونم ک منو لایق مادرشدن دونستی بعداز یکسالو نیم دقیقا زمانی ک ناامید شده بودم و فکرشو نمی‌کردم نتیجه بگیرم ازت خواهش دارم صحیح و سالم بزاریش بغلم هم نخود منو هم تمامی بچه های دنیا رو⁦♥️⁩⁦♥️⁩تاریخ مثبت شدن بی بی چک۱۴۰۰/۷/۱۱😍

مندیروز روز ۱۵ بودم رفتم سونو تو سونو ۷ cc مایع ازاد و دو تا فولی خیلی کوچیک دید 

معمولا باید تخمک گذاریم ۱۶ یا ۱۷ باشه ولی فکر میکنم احتمالا این ماه زودتر انجام شده چون مایع ازاد داشتم و فولی هایی که بود خیلی کوچیک بود ۶ و۷ بود 

البته این ماه ۸ روز دمنوش رازیانه و بومادرون خورده بودم خودم گفتم شاید بخاطر اون زودتر تخمک قالبم ازاد شده