2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم تیره بودم قبلا 

فقط از موبر استفاده کردم

خداروشکر الان 

بازم تغییری نکرده😂😂

تیره ترشده

تازه پیرم شده

فقط نمیدونم چرا با این پیری بازم ماشالا رشد مو داره

خدایا ازانتظاردق کردم😢میشه منم برسم به خواستم؟!میشه دعاکنید برام به خواستم برسم؟

اکامنت برادرمه !

گوشای ما هم مخملیه 

🤣🤣🤣

باشه تو راست گفتی !

توهینم نکردم برادر !

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺

هر کاری هم کنی شاید یکم بهتر بشه ولی چون مرطوب و در اثر فرسایش لباس با اونجا سیاه میشه خواهی نخواهی

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروردگارا شکرت😘😍

شوهراتون وقتی میبینن وارنتونو چه عکس العملی نشون میدن  من شوهر ندارم

نگاه کنین تو. رو خدا مجردا هم دلشون خاست😐

بترس ؛ بترس از کسی که سکوت کرد وقتی دلش رو شکستی و اون تمام حرفاشو به جای تو فقط به خدا زد ؛وخدا خوب گوش کرد و خوب به یادش میمونه آنچه رو که گوش کرده از کسی که قلبش رو شکستی و خواهد رسید روزی که خداوند تمام اون حرفا رو سر تو فریاد بزنه و اونجاست که تو نمیتونی پاسخی بدی و تو اونروز رو درک خواهی کرد...
چرا؟؟؟

تجربه داشتم دیگه که میگم .هر بار تو تاپیک حرف زشت زده میشه ،من تگ کردم .خانمها میان ایراد میگیرن و ناسزا میگن 

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺
اکامنت برادرمه ! گوشای ما هم مخملیه  🤣🤣🤣 باشه تو راست گفتی ! توهینم نکردم برادر !

اصن چی گفتی

خدایا ازانتظاردق کردم😢میشه منم برسم به خواستم؟!میشه دعاکنید برام به خواستم برسم؟
منم تیره بودم قبلا  فقط از موبر استفاده کردم خداروشکر الان  بازم تغییری نکرده😂😂 تیره ...

😂😂😂😂😂😂😂

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروردگارا شکرت😘😍