2777
2789
عنوان

استادم بلاکم کرده+اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 4047 بازدید | 110 پست
ما پیام نوریا هررشته حوضش یه شهری شده یعنی حوضه و استادای خودم نیستن

عه خوب این بده که با یه شماره دیگه بهش پیام بده راستش از اسکرینه چیزی حالیم نشد😂 اما درکل با یه شماره دیگه پیام بده اول محترمانه یه سلام علیک شیک بعد بگو کی هستی موضوع بگو حل میشه ایشالله

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی جون به کم بد حرف زدی. استادتم از این آدماییه که زود بهش بر میخوره

اره قبول دارم بد حرف زدم ولی خب جواب سوالم چقد وقتشو میگرفت ما کلی پول دادیم ک استاد اینجوری جوابمو بده بگه حذفش کن

اسکرین شاتو بخون😓

ناراحت نشیا ولی توام گیج بازی دراوردی سوال کردن نداره ک هر کارورزی ی موضوع داره میتونسی از دوستات کمک بگیری اگ بلد نبودی🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

خدایا شکرت

خب ببین عزیزم اساتید متاسفانه اکثرشون خیلی عقده ای هستن.توی دانشگاه ادم باید فقط بهشون بگه بله چشم شما درست میفرمایین بله من اطلاعاتن کم بود شرمنده و...

چون لج کنن خیلی میتونن اذیت کنن که واقعا ارزش نداره.

خدایاشکرت بابت همه چیزایی که بهم دادی.                            
بااستادا باید منعطف تر رفتارکنی،من بااینکه اهل پاچه خواری نیستم ولی بااستادا با نرمش رفتار میکردم&nb ...

منم پاچه خوار نیستم توی همه پیامام دستت دردنکنه و ممنون و.. هس 

و اصن اولین باریه تو این ۴سال بهم میگه چون بلد نیستی برو حذف کن خب من دولتی نیستم ک مجانی اومده باشم دانشگاه