2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچها توروقران بگید دردقفسه سینه و کتف نشونه کروناس؟؟

انشاالله که نیست کتف نشنیدم تاحالا ...نگران نباشید

امیدوارم به هر آنچه تو دلت هست برسی...منم همینطور بیا برای جفتمون صلوات بفرست😍

خانما به جای این سوالایی که بیشتر گیجتون میکنه خوب توجه کنید به علائمتون اگه سرفه های شدید خشک وپی درپی دارید یا اگه تنفس براتون مشکله موقع دم وبازدم درد توناحیه قفسه سینه یا دنده ها حس میکنید سریعا برید دکتر اگه علایم درحد سرماخوردگی ساده اس استراحت کنید مایعات خیلی زیاد مصرف کنید سوپ و آش تمام خانواده همسرم هشت روز علایم سرماخوردگی داشتن زنگ زدن ۴۰۳۰ گفتن به احتمال زیاد کروناست مخصوصا که بویایی شون کم شده بود گفتن استراحت کنید استامینوفن و ابمیوه طبیعی زیاد بخورید همراه باسوپ مرغ الان دوسه روزه که خوب شدن ولی باید دوهفته قرنطینه رو رعایت کنن پدرشوهرو مادرشوهرم هردو شصت سالشونه تازه بیماری زمینه ای هم دارن ولی خوب شدن

بدترین حالت اینه که ازچشمت بیفته ولی ازدلت نه قشنگ سرویس میشی
دکتر نرفتن؟؟؟؟

نه خواهرشوهرم یه روز حالش خیلی بد بود تبش بالابود بازم نرفت دکتر ولی خیلی به خودشون رسیدن ویتامین دی و ویتامین سی مصرف کردن خودشون آمپول نوروبیون زدن کلی میوه وسوپ خوردن بعداز یه هفته کاملا خوب شدن 

نه خواهرشوهرم یه روز حالش خیلی بد بود تبش بالابود بازم نرفت دکتر ولی خیلی به خودشون رسیدن ویتامین دی ...

منم خوب بودم سرحال بودم زنگ زدم 4030گفت احتمال 90درصد کرونائه گفتم ممکنه بدون اینکه بفهمم ریمو درگیر کنه گفت آره منم از اون لحظه تا حالا نفس تنگی گرفتم

منم خوب بودم سرحال بودم زنگ زدم 4030گفت احتمال 90درصد کرونائه گفتم ممکنه بدون اینکه بفهمم ریمو درگیر ...

اگه مشکل تنفس داری خیلی زود برو دکتر معطل نشو اگه درگیری ریه ات زیاد بشه کارت به بیمارستان میکشه زودتر جلوشو بگیر