2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر کس بفروشه اشتباه میکنه و اصلا قانونی نیست

حتی من دوره های قبل دیدم بعضی ها اسمشون در امد پول نداشتن بدن به جاش امتیازشون رو ۲۰_۳۰ تومن فروختن 🤦‍♀️🤦‍♀️

خدایا شکرت 
چرا؟؟

چون از اول اعلام کردن که قانونی نیست فروشش و نمی تونید امتیاز رو به کسی بدید.اگر پول رو گرفتی و ماشین رو دادی به طرف اون ادم مواد جا به جا کنه و کار خلاف کنه یا با ماشین بزنه یکی رو زیر کنه قانون میاد سراغ کسی که ماشین به اسم اون در اومده بود و در واقع مالک اصلی خودرو 

بنده ها خدا دارن ....
خب پدرم داره که بریزه پولو البتع من ازین شانسا ندارم

ببین اگر پول نقد دارید که برو پیش فروش یکساله ایران خودرو رو بزن .چون به احتمال خیلی زیاد در میاد و بعد یکسال که ماشین رو خواستن بدن ماشین قدیمی رو بفروش .اگر پول نقد نداری همون فروش فوری سایپا یا ایران خودرو رو بزن .تو ایران خودرو هم سمند راحت تر در میای .ولی کلا تو فروش فوری سایپا شانست از همه بیشتره البته اگر از ماشیناش خوشت میاد

بنده ها خدا دارن ....
خب فروش یکساله قیمت به روزه؟ الان همه دارن فروش فوق العاده ثبت نام میکنن

خوب عزیزم واسه همین پرسیدم آیا ماشین داری یا نه .اگر یکسال بعد قیمت ماشین دوبرار شد اون ماشینی که زیر پاته هم دوبرابر میشه قیمتش.ولی کسی که ماشین نداره و فقط پول دستشه باید فوری بزنه چون پول ارزشش داره میاد پایین هر روز .

بنده ها خدا دارن ....
خب فروش یکساله قیمت به روزه؟ الان همه دارن فروش فوق العاده ثبت نام میکنن

خودتم داری میگی همه فروش فوق العاده ثبت نام میکنن پس شانس ادم کمتر میشه .من خودمم یه ۱۱۱دارم و کمی پول .فروش یکساله زدم فقط دعا کن در بیاد .کلا تجربه ثابت کرده تو جایی که ملت هجوم میبرن نره ادم .الانم ملت هجوم برده به فروش فوق العاده

بنده ها خدا دارن ....