2777
2789

نمیدانم#  

نفسم به نفساش بنده❣متاهل و متعهد به یک قلبم 👈A💞    ⛔زَخمِ دِلِت رو بِ هَر کَسی نَگو،این روز ها هَمه بانَمَک شُدَند🤫🤐دوست عزیز توهین کنی بد میشه برات از ما گفتن بود💥👊💥از تاپیکم خوشت نمیاد؟؟؟🤨🤨🤨کسی واست کارت دعوت نفرستاده.....😊😊با کامنتام مخالفی؟؟؟😒😒😒ریپ نکن عزززیززززم.....🙌در هر صورت حق توهین نداری اوکی؟🤟⛔⛔عاااااشق شکلاااات🍫،چیپس و ماست موسیر🍟،قارچ سوخاری🍄،چلو برگ🥩،نوتلا🍩،پاستییییل🍭و......هر چی از سنگ نرم تر باشه🥯🍔🍕🌭🍰🎂🍹🍻🍬🥧🍧🥮🥗🥙🍝�🥃🥐🍒🥞🍉شکموام خودتی🥵🥵🥵😋

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کمبود اب داری اب زیاد بخور و ویتامین ب و ث بعدم از وازلین لوسیون برای بدن استفاده کن صابون اصلا ب صورت و بد نزن شامپو بدن و فوم صورت بزن برای دست هم کرم دست خیلی چرب مث نیوا کلاسیک یا گلیسولید استفاده کن ب پاتم کرم ترک پا بزن لبو با بالم لب چرب کن صورتم ابرسان یا اسپری اب استفاده کن

توکی هستی +من همون اتفاق خوبم که برات نمیافته
خشکی پوست ب دلیل کاهش ترشح چربی توسط غدد پوست هستش میشه بدونم چه علاعم دیگه ای هم دارین ایا پوسته پو ...

من از همین الان پاشنه پامم داره ترک میخوره. 

بدنم خیلی خشکه. 

اونوقت جالبه. توی سینم غده چربی پیدا شد. عجیبه هاااااا

من از همین الان پاشنه پامم داره ترک میخوره.  بدنم خیلی خشکه.  اونوقت جالبه. توی سینم غده ...

از اسکراب پا و کرم  ترک پا برای پاهاتون استفاده کنید 

و برای بدنتون هم از کره بدن و لوسیون بدن تا همیشه مرطوب باشه 

مشاوره رایگان پوست و مو😍😍😍😍