2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 21 پست

البته اینم بگم فکرکنم ترسش برا اختلاف قدمون باشه،ی چند سانتی من بلندترم و هیکلی تر ،شاید منم از بس یخم گفته معلومه نمیخوادم🤔

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تصادفی بازم این اتفاق بیوفته لطفا😂

😄،ب نظرت چون از حسش مطمئنم بد نیست ی کوچولو شیطنت کنم و خودمو بهش نزدیک کنم؟؟

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

😄،ب نظرت چون از حسش مطمئنم بد نیست ی کوچولو شیطنت کنم و خودمو بهش نزدیک کنم؟؟

اگه تابلو نباشه نه مردا مثل ما زنا نمیشنن فلسفه چینی کنن ک...ب شرطی ک جوانبو درنظر بگیری ی وقت نگه این دختره بپر بپر داره

اگه تابلو نباشه نه مردا مثل ما زنا نمیشنن فلسفه چینی کنن ک...ب شرطی ک جوانبو درنظر بگیری ی وقت نگه ا ...

درگوشت بگم🤭،شیطونه میگه استوری کنم واتس اپ،از اینا ک میگه درموردم جمله بگو یا تصورت از من،البته فقط ایشون ببینه،بلکم ب حرف بیاد کم کم🙁

درگوشت بگم🤭،شیطونه میگه استوری کنم واتس اپ،از اینا ک میگه درموردم جمله بگو یا تصورت از من،البته فقط ...

اگه ارزش داره طرف و تابلو نیست بکن.بعدش براش ناز کن.آشنای مشترک ندارین ک الکی بهش بگه فلانی خاستگار داره؟

اگه ارزش داره طرف و تابلو نیست بکن.بعدش براش ناز کن.آشنای مشترک ندارین ک الکی بهش بگه فلانی خاستگار ...

چرا میخوام اینکارم بکنم

2790
2778
2791
2779
2792