2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه دوره کو آموکسی کلاو بخور در حد ۲۴ دونه انشاالله خوب شی. سرم تزریقی بگیر یه سوراخ بینیتو نگه دار از سوراخ دیگه قطره رو وارد بینی کن طوریکه از سوراخ دیگه بینی که بسته بودی رد شه میخوای تو نت نگاه کن 

شوهر من هر سال سینوزیتش پدرمونو درمیاورد همش انتی بیوتیک میخورد فایده نداشت ی دکتر گفته بیاد با پیاز درمان مبشه ک گوش شیطون کر حل شد پیازو رنده کنید ( دکتره گفت چهار قاچ ولی ما رنده کردیم زودتر اثر بده) بگیرید جلو دماغتون هی بو کنید ۲۰ دقیقع ۴۵ دقیقه بشه هرچی عفونته در میا  و تو دهنتونم نباید بره سمیه کامل خوب میشین اولش اب بینی میاد بعد یچیزای زرد میاد

یه دوره کو آموکسی کلاو بخور در حد ۲۴ دونه انشاالله خوب شی. سرم تزریقی بگیر یه سوراخ بینیتو نگه دار ا ...

ممنونم عزیزم ، ششتشو با سرم میدم ولی بی فایده است

و خدايي كه در اين نزديكيست .......

یه پیاز بردار از وسط نصف کن بگیرجلو دماغت یکسره ومحکم بو کن تا اشک چشم و بینیت بیاد اشکایی ک میادو همون لحظه با دستمال کاغذی پاک کن وبریز تو یه پلاستیک همون لحظه بعدم درشو ببند بنداز سطل زباله چون این اشک هایی ک میاد از مخاط بینی و سرت هس سمی هس ب هیچ عنوان نباید جایی مالیده بشه یا داخل دهانت بره اینو یه پروفسور بمن گفت

شوهر من هر سال سینوزیتش پدرمونو درمیاورد همش انتی بیوتیک میخورد فایده نداشت ی دکتر گفته بیاد با پیاز ...

ممنون حتما انجام میدم

یه پیاز بردار از وسط نصف کن بگیرجلو دماغت یکسره ومحکم بو کن تا اشک چشم و بینیت بیاد اشکایی ک میادو ه ...

مرسی حتما انجام میدم

شوهر من هر سال سینوزیتش پدرمونو درمیاورد همش انتی بیوتیک میخورد فایده نداشت ی دکتر گفته بیاد با پیاز ...

۲۰ دقیقه باید بو کنیم یا ۴۵ دقیقه؟؟ بعدش منظور شما اینه عفونت وارد دهان شد بریزیم بیرون؟

۲۰ دقیقه باید بو کنیم یا ۴۵ دقیقه؟؟ بعدش منظور شما اینه عفونت وارد دهان شد بریزیم بیرون؟

بستگی داره دیگه  هروقت اب بینی راه افتاد اب زردا رو دیدین یکی زود تر یکی دیر تر ...ن تو دهن اصلا نباید بره با دستمال پاک کنین پشت سرهم اب بینیو