2777
2789
عنوان

گرانی پارکت

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکت باشه عزیزم....

ما کلا پیشمون خیلی زشته جایی ازخونه فرش یا موکت پهن نباشه..حالا زمین پارکت که هیچ طلا کاری شده باشه...

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
من که متنفرم  ازش تنها حسنی که داره مبلت و فرشت روش لیز نمیخوره مث سرامیک

شاید مارکای مختلف داره...نمی‌دونم والا واسه برادر شوهرم اینا ک خوب بوده راضین ولی خیلی گرون شد....البته سرامیک آشپزخونه ک زیاد بزرگ نیس شد ۲ میلیون هزینش فکر کنم برابری میکرد با سرامیک...

مبارکت باشه عزیزم.... ما کلا پیشمون خیلی زشته جایی ازخونه فرش یا موکت پهن نباشه..حالا زمین پارکت که ...

جدا؟ چه جالب از کدوم شهرین من واسه حال تقریبا ۱۵۰ متری فقط ۳ تا فرش ۶ متزی دستباف گرفتم

جدا؟ چه جالب از کدوم شهرین من واسه حال تقریبا ۱۵۰ متری فقط ۳ تا فرش ۶ متزی دستباف گرفتم

خوزستان..بهبهان...لر هستم

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

سلام وقت خوش دوستان. دوستان می خواستم اطلاع بدهم اگر بدنبال  و استعلام قیمت پارکت هستند و می خواهید خیلی راحت و آنلاین خرید کنیدسایت چوبکارانبا اقدامی جالب همه ی تولیدکنندگان و فروشندگان کابینت و یراق آلات آن را در سایت خود گرد هم آورده است.

سلام وقت خوش دوستان. دوستان می خواستم اطلاع بدهم اگر بدنبال  و استعلام قیمت پارکت هستند و می خواهید خیلی راحت و آنلاین خرید کنیدسایت چوبکارانبا اقدامی جالب همه ی تولیدکنندگان و فروشندگان کابینت و یراق آلات آن را در سایت خود گرد هم آورده است.