2777
2789

حتما اسم چال های نهنگ ابی و مومو رو شنیدید

نشنیدید عیبی نداره مومو چالش قدیمی هستش که مرحله ای هست و مرحله اخرش خود کشی هست

در سایت ویپ وب یا دارک وب دوستان ازتون خواهش میکنم اگر کسی با شماره نوشناس حالا ایرانی یا خارجی با عکس پروفایل ترسناک و زشت پیام داد بدون سین کردن پاک کنید

خانمایی که نمیدونن سین کردن یعنی چی یعنی پیام رو باز نکنید 

به هیچ عنوان اون پیام رو باز نکنید به هیچ عنوان چون در کسری از ثانیه هک خواهید شد

به فارسی یا انگلیسی بهتون پیام میده میگه 

ایا حاضری با من بازی کنی؟

یا

You have gaem? 

اصلا اصلا به هیچ عنوان پیام رو باز نکنید چون هک میکنه حتی بلاک هم نکنید چون با شماره دیگه ای پیام میدن بهتون فقط و فقط خواهش میکنم نت رو خاموش کنید و پیام رو حذف کنید

فکر نکنید نت رو خاموش کردید پیام و ببینید سین نمیخوره برای اونها میزنه دیده شد و به هیچ عنوان نه پیام بدید نه باز کنید و بدون اینکه بترسید پیام رو حذف کنید توروخدا این خبر رو پخش کنید خیلی خطرناکه ممکنه باعث مرگ بشه 

اصلا نترسید و فقط این پیام رو برای دوستان و اشناها و یا هرکی جونش برای شما عزیزه نشر بدید

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرم دیگه آخر الزمان شده  کاش امام زمان ظهور کنه یا مهدی ادرکنی

عزیزان توروخدا پخشش کنید 

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   
عزیزم تاپیک پربازدیدم درمورد همینه

بله گلم این راه کار هارو دارم میدم نترسید اصلا

ب گوشی پیام میاد یاتووات و تل عزیزم

روبیکا واتس اپ تلگرام اینستاگرام ایمو