rooyajoon مدیر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 945 عنوان مومو | مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 19 پست دوستان راجبش شنیدین؟؟؟ ببین گل داریم تا گل🌺🥀یکی میشه گل رز🌹یکی ماریجوانا🌱یکی هم میشه خرزهره واسه در توالت🖐️😐منم که به همه میگم گل من🌺😜حالا خودت ببین کدوم گلی😄🖐️ 1399/07/23 | 12:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تاتلی_مامان عضویت: 1399/06/27 تعداد پست: 1356 چند روز پیش یکی با یک شماره عجیب زنگ زد ب واتس همسرم مثال همین شماره های مومو شماره هاشون چجوریه امضا در حال ساخت....
rooyajoon مدیر استارتر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 945 چند روز پیش یکی با یک شماره عجیب زنگ زد ب واتس همسرم مثال همین شماره های مومو جواب داد یا نه؟ ببین گل داریم تا گل🌺🥀یکی میشه گل رز🌹یکی ماریجوانا🌱یکی هم میشه خرزهره واسه در توالت🖐️😐منم که به همه میگم گل من🌺😜حالا خودت ببین کدوم گلی😄🖐️
rooyajoon مدیر استارتر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 945 شماره هاشون چجوریه هم شمارع ای هس ی نمونش +١ ٢۴۶۶۵٣۵ ببین گل داریم تا گل🌺🥀یکی میشه گل رز🌹یکی ماریجوانا🌱یکی هم میشه خرزهره واسه در توالت🖐️😐منم که به همه میگم گل من🌺😜حالا خودت ببین کدوم گلی😄🖐️
*_پر_پیـــــــــن_* عضویت: 1388/02/07 تعداد پست: 29845 شماره هاشون چجوریه یک شماره عجیب تو پرانتز بود اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
*_پر_پیـــــــــن_* عضویت: 1388/02/07 تعداد پست: 29845 جواب داد یا نه؟ خواب بود من رفتم سروقت گوشی جواب ندادم اصلا شماره دیدم عجیب بوداز صبح ک خوندم یاد اون روز افتادمبخدا انگشتا پاهام یخ زد اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!