2777
2789
عنوان

بخور

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 80 پست

بوخور نه بخور 🤣🤣🤣🤣🤦🏻‍♀️ وای منحرفا بیاین

هیشکی منو لایک نکنه 😠تصور کن زمستون، زیر پتو، چیپس پفک پاستیل لواشک، دورهم با رفیقای صمیمی نور کم یه انیمیشن باحال مث هتل ترانسیلوانیا، که برا خودش پخش میشه چون شماها دارین با هم حرف میزنین😂چایی با خرما و شکلات، یه عطر خاطره سازم زدین، لباس رااااحتی هم پوشیدین دیگه نمیگم خیلی بهتون خوش میگزره بیا بیرون از فکر😂😂😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب دیگه روشه جلوگیری اتخاب کردی؟ شکمت تخت شده؟

روش جلوگیری که نمیدونم چیکار کنم... بهداشت هم هیچی نمیده 

چیکار کنم به نظرت 

شکمم رفته تو.. به وزن قبلیم برگشتم😢

خدایا شکرت بابت همه داده ها و نداده هات ❤️
روش جلوگیری که نمیدونم چیکار کنم... بهداشت هم هیچی نمیده  چیکار کنم به نظرت  شکمم رفته ت ...

مشخص بود دیگه گفته بودی شکمت خیلی کوچکه خانم تبرانداز

پس الان چیکار می کنی برا جلوگیری؟

نه همون بخوره... تو اینترنتم نوشته بود دستگاه بخور 

عه؟ خب کاش مینوشتی دستگاه بخور

هیشکی منو لایک نکنه 😠تصور کن زمستون، زیر پتو، چیپس پفک پاستیل لواشک، دورهم با رفیقای صمیمی نور کم یه انیمیشن باحال مث هتل ترانسیلوانیا، که برا خودش پخش میشه چون شماها دارین با هم حرف میزنین😂چایی با خرما و شکلات، یه عطر خاطره سازم زدین، لباس رااااحتی هم پوشیدین دیگه نمیگم خیلی بهتون خوش میگزره بیا بیرون از فکر😂😂😂
مشخص بود دیگه گفته بودی شکمت خیلی کوچکه خانم تبرانداز پس الان چیکار می کنی برا جلوگیری؟

فعلا دو بار از ک ا ندوم استفاده کردیم... اما شوهرم نمیخواد... نمیدونم چیکار کنم 

ببین دکتر به من گفت برای دستگاه تنفس فوقانی بخور سرد .‌برای دستگاه تنفس تحتانی بخور گرم 

دستگاه تنفس تحتانی چیه؟ من برای بینی میخوام... کدومو بگیرم؟ 

شوهرت کاندوم نمی خواد؟ خیلی مواظب باش دخترم عموم تو سه ماهگی دخترش حامله شد

اره اون نمیخواد.. بدش میاد... وای من نمیخوام.. زوده