2777
2789
من از وایتکس و الکل زیاد استفاده نمی کنم الکم رو اگه برم بیزون زیاد استفاده میکنم که اون هم ماهی نها ...

از هرچی هست عادیه سخت نگیر من بی دلیل هم اینجوری شدم ولی خوب شدم ولی یمدتیه دیگه این حالتی نشدم

اع سلام آدر جون خوبی اون روز پرسیدم الان پشیمون نیستی ک فقط ی بچه داری؟ بعش تاپیک تدکید نتونستم ببین ...

سلام عزیزم منم تا اومدم جوابتوبدم دیدم تاپیک ترکید

نه گلم پشیمون نیستم فکرمیکنم تنها تصمیم درست زندگیم همین بوده خوشبختانه پسرم هم ازشرایطش نارضایتی نداره....چون دوتا دوست صمیمی داره که واسش مثل برادر میمونن....آفرین مامانت 😍من و همسرم گاهی که واسه نماز بیدارمیشیم به صحبت و صبحانه خوردن میگذرونیم که مزاحمت واسه خواب پسر ایجاد میکنیم😄

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوه لازم نی ک اینقی سخت بگیری ب خودت عزیزم بعد کلاس بچه درس کن 

خب آخه خیلی پیچیدست صبح ک خوابیم تا ساعت ده ک کلاس شروع بشه دیگه وقت صبحونه هم نداریم کلاسمونم دوازده تمومه ک گشنمونه کلا همه چی پیچیده ب هم...چون دخترم کوچیکه و اذیت میکنه سخته وگرنه هرساعتی میشه آشپزی کرد

سلام عزیزم منم تا اومدم جوابتوبدم دیدم تاپیک ترکید نه گلم پشیمون نیستم فکرمیکنم تنها تصمیم درست زند ...

مرسی گلم انشالله گل پسرت همیشه سلامت باشه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
سلام دوست جونی صب بخیر 😊😊

سلام عشقمممم صبح شماهم بخیر خوبی قربونت برم😘😘😘

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

بچه ها ی چیزی دیروز غروب من و پسرم خونه مامانم اینا تنها بودیم 4 سالشه . بعد پسرم اومد گفت مامان تو اتاق اخری ی نفر داشت راه میرفت لباساش سفید بود پاهاش سیاه بود مث وقتی ک تو شلوار سیاه میپوشی(ساپورتومیگفت). بعدش هم خودش گفت برم در اتاق رو ببندم دیگه نبینمش. چقد این خونه مامانی شون عجیب غریبه!!

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند