2789
جدی یعنی بااینستانمیتونه شمارموگیربیاره؟ اخه واتساپموحذف کردم ازترسش بایه شماره دیگه اومدم گفتم باا ...

ببین عزیزم تجربه ی من میگه این دو حالت داره

۱- یک بانک اطلاعاتی بزرگ هک شده و یکسری اطلاعات مردم مثل شماره تلفن و ادرس و غیره افتاده دستشون و دارن اذیت میکنن باهاش

۲- شماره ها بصورت رندوم داره انتخاب و امتحان میشه حالا اون شخص میتونه با شمارت صرفا پیج اینستاتو پیدا کنه نه هک کنه یا چیزی ببینه پیجت رو 

ولی ابدا با پیجت نمیتونه شمارتو پیدا کنه ؛ این تاجایی هست که من میدونم 

جدی یعنی بااینستانمیتونه شمارموگیربیاره؟ اخه واتساپموحذف کردم ازترسش بایه شماره دیگه اومدم گفتم باا ...

منم واتساپ رو حذف کردم از ترسمد

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببین عزیزم تجربه ی من میگه این دو حالت داره ۱- یک بانک اطلاعاتی بزرگ هک شده و یکسری اطلاعات مردم مث ...

وای مرسی عزیزم😻 خیلی خوبه که نمیتونه شمارموپیداکنه☺️👏هوووررامن نجات پیداکردم از مومو😎😎😁

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
بنظر من که یه رباتِ هر سایت و نرم افزاری که میبینن مثل روبیکا داره معروف میشه میندازن توش رباتو &nbs ...

جدی؟🙄نمیدونم والا.حالاخداکنه اینجانیان سایتم ازدستمون بره😁

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
ی مدت وات نداشته باشیم حداقل زنده بمونیم😬

اره واقعا 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
😰وای نه من نیام سایت حتی دلم براوقیح هم تنگ میشه😜

میشه نی نی یار رو صدا کنی منو لغو کاربری کنه لطفا

خدایا جز تو کسی رو ندارم😔❤ پناه منه بی پناه باش🙏