2777
2789
عنوان

بخاری برقی

| مشاهده متن کامل بحث + 26497 بازدید | 87 پست
مجبورم بخاری برقی بزارم  چقدر مثلا هزینش درماه؟

والا میگن اگه مرتب روشن باشه حداقل ماهی ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزینه برمیداره و خوب این هیترا تنظیم درجه داره و اونایی که فن دارن میتونی زمانی که گرم شد خونه بعد بزنی رو فنش استفاده کنی 

زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

پول برقتون چقد میاد؟دائم روشن میذاری؟

نه فقط شبا روشنه پول برقو نمیدونم چون ماه پیش یه جا مال یک سالو پرداخت کردیم ولی فروشنده گفت مصرف زیادی نداره 

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن 
والا میگن اگه مرتب روشن باشه حداقل ماهی ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزینه برمیداره و خوب این هیترا تنظیم درجه داره و ...

یعنی چی خونه گرم شد بزنم رو فنش  استفاده کنم؟

یعنی لازم نیست همش روشن باشه؟

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍

دیجی کالا رو اگه نداری دانلود کن از اونجا بگیری بصرفه تره دیگه هزینه پیک نداره رایگان میارن درب منزل پریروز من میخواستم بگیرم ۴۰۴۰۰۰ تومن بود اما الان موجود نداره اکثریت هم راضی بودن و تعریف کردن چندتا مغازه هم پرسیدیم همه از پارس خزر راضی بودن میگفتن خیلی خوبه

زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏

فقط الان چون موجود نداره برو داخل فن هیترش یه گزینه داره که موجود شد به من اطلاع بده که هر وقت موجود بشه برات اس میاد 

خب مارکش چیه؟ عکسشو میشه بزارین؟ صداش در حد پنکه هست؟خوب گرم میکنه؟

صداش شبیه فن دستشویی یه خورده بیشتر گرماشم واسه یه اتاق ۱۲ متری خوبه من برا اتاق پسرم گرفتم ولی خودم از صداش خوابم نمیبره 

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن 
دیجی کالا رو اگه نداری دانلود کن از اونجا بگیری بصرفه تره دیگه هزینه پیک نداره رایگان میارن درب منزل ...

قیمتشم خیلی خوبه مرسی عزیزم به خاطر راهنماییت 

یه مدل پرسیدم از فروشگاه فقط داشت سینجر هست فن دار نیست بعد فروشنده گفت مصرف برقش  A

نمیدونین  اینا چجورین؟ 

یعنی چی خونه گرم شد بزنم رو فنش  استفاده کنم؟ یعنی لازم نیست همش روشن باشه؟

اگه همش روشن باشه که قبض برقت حسابی میکشه بالا ، تنظیم دما دارن خونه که گرم شد بعدش میتونی بزنی روی فنش که قبض برقت کمتر بشه اینجوری البته ببین یه مدل دیگه هم پارس خزر داره ۷۵۰ تومن اگه فضات بزرگه اونو بگیری بهتره

صداش در حد صدا پنکه هست یا بیشتر؟

یه مقداری صدا داره اما خوب آزار دهنده نیستش اونی که گفتم ۷۵۰ تومنی میگن صداش کمتره 

اگه همش روشن باشه که قبض برقت حسابی میکشه بالا ، تنظیم دما دارن خونه که گرم شد بعدش میتونی بزنی روی ...

اتاق که خیلی کوچک جا نداره 

صداش خداکنه زیاد نباشه😕

حیرون شدیما 

شمام میخواین بخرین؟

قیمتشم خیلی خوبه مرسی عزیزم به خاطر راهنماییت  یه مدل پرسیدم از فروشگاه فقط داشت سینجر هست فن ...

ببین اگه از دیجی هم نتونستی بخری از دیوار بگیری چون دیوار اجناس نو هم داره تو قسمت بالای دیوار که یه دایره داره سرچ کن هیتر برقی برات بالا میاره ، باز بهتره قیمتاشون اونا هم خیلی مناسبه دیگه مجبور هم نیستی بخاطر یه هیتر تو این کرونایی بری بیرون میارن درب منزل یه هزینه پیک میخوره آخه من میخواستم برای خودم بگیرم بخاطر همین تونستم راهنماییت کنم