والا میگن اگه مرتب روشن باشه حداقل ماهی ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزینه برمیداره و خوب این هیترا تنظیم درجه داره و اونایی که فن دارن میتونی زمانی که گرم شد خونه بعد بزنی رو فنش استفاده کنی
زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
دیجی کالا رو اگه نداری دانلود کن از اونجا بگیری بصرفه تره دیگه هزینه پیک نداره رایگان میارن درب منزل پریروز من میخواستم بگیرم ۴۰۴۰۰۰ تومن بود اما الان موجود نداره اکثریت هم راضی بودن و تعریف کردن چندتا مغازه هم پرسیدیم همه از پارس خزر راضی بودن میگفتن خیلی خوبه
زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏
یعنی چی خونه گرم شد بزنم رو فنش استفاده کنم؟ یعنی لازم نیست همش روشن باشه؟
اگه همش روشن باشه که قبض برقت حسابی میکشه بالا ، تنظیم دما دارن خونه که گرم شد بعدش میتونی بزنی روی فنش که قبض برقت کمتر بشه اینجوری البته ببین یه مدل دیگه هم پارس خزر داره ۷۵۰ تومن اگه فضات بزرگه اونو بگیری بهتره
قیمتشم خیلی خوبه مرسی عزیزم به خاطر راهنماییت یه مدل پرسیدم از فروشگاه فقط داشت سینجر هست فن ...
ببین اگه از دیجی هم نتونستی بخری از دیوار بگیری چون دیوار اجناس نو هم داره تو قسمت بالای دیوار که یه دایره داره سرچ کن هیتر برقی برات بالا میاره ، باز بهتره قیمتاشون اونا هم خیلی مناسبه دیگه مجبور هم نیستی بخاطر یه هیتر تو این کرونایی بری بیرون میارن درب منزل یه هزینه پیک میخوره آخه من میخواستم برای خودم بگیرم بخاطر همین تونستم راهنماییت کنم