2777
2789
عنوان

حسود ترین آدم تو دور و وریاتون کیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4339 بازدید | 214 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من راستش اصلا دقت نمیکنم بببنم کی چی گفت کی چیکار کرد... فقط شخصیتشونو وقتی که باهاشون رو در رو میشی ...

خوش به حالت واقعا 

بی تفاوت باش چون هر چیزی ارزش فکر کردن ندارد شادی چیزی نیست جز داشتن تن سالم و یک حافظه ی ضعیف

به نظرم همه حسودان

حتی من، شما، ایشون، اوشون

هر کی بگه من نیستم به نظرم طبیعی نیس

چون شده ادم تو زندگی به یکی یا حتی خیلیا حسودی کنه

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش،  ما را به ناز فروشان نیاز نیست، تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است

جاریم خیلی حسوده ی بار دعوتشون کردم خونم دید مبل خریدم همش ناراحت بود آخرم شام میوه نخورد از ناراحتی بااینکه همیشه خوش غذاست موقعی ک 'هم ک خواست بده گفت منم میخوام فلان چیز بخرم😐

عزیزان اگ لایک کردم براتون صلوات فرستادم .شماهم برام صلوات بفرستیدخونه دار بشم .ایشالا همه به مراد دلشون بر سن.

متاسفانه خیلیا ب زندگیم حسادت میکنن و این ناراحتم میکنه چون واقعا دوست ندارم حسادتشون باعث میشهبینمون فاصله بیفته 

کسی ک موفقه و ب جایی رسیده تلاش کرده سختی کشیده و خدا خواسته ک این شده حسادت ب اون شخص چ معنی داره واقعا 

حسودنباشیم#  

پادشاه قلبم👑 اونیه ک تنها ملکه ی قلبش منم❤
به نظرم همه حسودان حتی من، شما، ایشون، اوشون هر کی بگه من نیستم به نظرم طبیعی نیس چون شده ادم تو ...

آخه بعضیا خیلی بروز میدن و نمیتونن پنهون کنن 

بی تفاوت باش چون هر چیزی ارزش فکر کردن ندارد شادی چیزی نیست جز داشتن تن سالم و یک حافظه ی ضعیف