2777
2789
بتو پیام داده شمارشو از کجا اوردی

اره عزیزم پیام داد و بلاکش کردم بدون اینکه سین کنم حالا اگه شما دلت میخواد شمارشو بدم سیوش کن برو اکانتشو ببین

آیلین سابق /تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگیست زمانی که نباشی... هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی،چه نباشی🌙
اره عزیزم پیام داد و بلاکش کردم بدون اینکه سین کنم حالا اگه شما دلت میخواد شمارشو بدم سیوش کن برو اک ...

میگن شمارشو سیو کنی شمارت براش میره

لطفا برای باردار شدنم صلوات میفرستی🤰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عین نهنگ ابی..جواب بدی شمارتو برمیدارن هکره

ببخشید وقتی ییام میده یعنی شمارتو داره بعد چجوری دوباره برمیدارن؟🤔🤔

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                
ببخشید وقتی ییام میده یعنی شمارتو داره بعد چجوری دوباره برمیدارن؟🤔🤔

کلا مخاطبین وهمتووو برمیدارخ

درخواست دوستی بدین گزارش میزنم...زندگی می کنم و برایش دلیل هم دارم :دوست داشتن تـــــــــــــــــو …
نکته مهمی بود از کجا شماره میاره

فکر کنم رندوم تماس میگیره یعنی شانسی.مثل همین شماره هایی که از خارج زنگ میزنن 

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                
فکر کنم رندوم تماس میگیره یعنی شانسی.مثل همین شماره هایی که از خارج زنگ میزنن 

اگ اینجوریه ک باید واتساپارو حذف کنیم اگ شانس من باشه امشب میاد سراغم😂😂😂

اگ اینجوریه ک باید واتساپارو حذف کنیم اگ شانس من باشه امشب میاد سراغم😂😂😂

وای نگو من دوروزه از کلمبیا بهم زنگ میزنن میخوام برم خطمو عوض کنم گیر گواهینامم که به شمارمه😅😅😅

وای نگو من دوروزه از کلمبیا بهم زنگ میزنن میخوام برم خطمو عوض کنم گیر گواهینامم که به شمارمه😅😅😅

خودشه ینی ک بت زنگ میزنه؟؟

خدایی چ جایی ما داریم زندگی میکنیم گرونییی کروناااا موموووو

خودشه ینی ک بت زنگ میزنه؟؟ خدایی چ جایی ما داریم زندگی میکنیم گرونییی کروناااا موموووو

نه تو واتساپ نیست که.به خود گوشی زنگ میزنن بعد سرج کردم خیلیا گفتن به اونام زنگ زدن نباید جواب بدیم ففط.ولی از اونجایی که من هم خیلی ترسوعم هم بدشانس میترسم

نه تو واتساپ نیست که.به خود گوشی زنگ میزنن بعد سرج کردم خیلیا گفتن به اونام زنگ زدن نباید جواب بدیم ...

خو اخه کیییین چیکار دارن

منم خیلی میترسم خداااایا نجااااتمون بده

خو اخه کیییین چیکار دارن منم خیلی میترسم خداااایا نجااااتمون بده

میگن رباطه نگران نباشین فقط میخوان رومینگ بندازن رو خطتون هزبنش برای شما بیاد.چقدرم پیله اعصابم خورده😖😖😖