2777
2789
اگه وزارت بهداشت بدونه جریمه میشن.چون اجازه ندارن.شوهر من هنوزم دخترمونو درست حسابی ندیده.فقط از تو ...

آخه اینجایی که من میرم پرسنلش خیلی مهربون و مودبن فقطم به همسر اجازه میدن بیاد

هرچه هستم خدایم داند...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم سری اول که برا قلبش رفتم نذاشتن کسی بیاد...منم تنهایی خیلی استرس میگیرم

استرس چی میگیری عزیزم😐😐😐بچتو ببین لذت ببر.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
آخه اینجایی که من میرم پرسنلش خیلی مهربون و مودبن فقطم به همسر اجازه میدن بیاد

خداروشکر.ولی من جاهایی ک رفتم تمامشون رو در اتاق سونو نوشتن ک همراه نمیتونه بیاد داخل.البته درستشم همینه.چون زن باردار واقعا حساسه.همراه قبلی رو ک ما نمیدونیم‌مبتلا یا ناقل هس یا نه!بهتره مراعات کنن.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

من اصفهانم چهارشنبه رفتم غربالگری اول شوهرم امد داخل از اول تا اخر چیزی نگفتن 

فرشته کوچولو من بی صبرانه منتظرتیم تا بیای و به زندگیمون شادی ببخشی یه صلوات برا دخترم میفرستی که سالم بیاد بغلم 
تهران هستم عزیزم

پیروزی سونوگرافی ژرفا فوق العاده کارشون درسته جنسیت بچه منو توی هفته سیزده بدون ذره ای تردید و بصورت قطعی گفت

ولی شلوغه

به اضافه اینکه نمی‌دونم بخاطر کرونا میذارن همراه داشته باشی یا نه من اون موقع که رفتم همسرم اومده بود باهام

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است