2777
2789
یه سوالم من دارم ادمین تلگرام نی نی سایت خانمه یاآقا

خانمه فک کنم

خدایا خودت معجزه کن برامون ما هم صاحبخونه بشیم دوستی که امضامو میخونی میشه لطفا به نیت حاجتم یه صلوات مهمونم کنی🤗...من به دعا در حق همدیگه خیلی اعتقاد دارم مطمئنم دعاهاتون برام معجزه میکنه...مرررررسی 😘😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای‌چاپلوس

😂😂😂😂😂چاپلوسم خودتونید

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰
خوشم میاااد یه نفرتون جواب درست نمیدین    

مدیر سایت هستن ۴ نفرن که پیامهای سیاسی س.کسی مزاحمی دعوایی فحشی اخطار میدن و کاربری شونو میبندن مونا تهرانی هم رئیس کل نی نی سایته 

مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادرخوبی برای دخترم باشم
خب یه نفره؟؟؟ چند نفره؟

نه بیشترن نی نی یار ۳ و ۵ و شب .بازم هست فکر کنم 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
سه تا نی نی یار هستم ب صورت شیفتی سایت و زیر نظر دارن

چرا شیفت امروز منو تعلیق نکردن

وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید..........‌.....♥️یک کاربر رک🤨همین♥️
مدیر سایت هستن ۴ نفرن که پیامهای سیاسی س.کسی مزاحمی دعوایی فحشی اخطار میدن و کاربری شونو میبندن مونا ...

عه خب این همه تاپیک زده میشه چطوری وخت میکنن همههه رو دونه دونه بخونن

مدیر سایت هستن ۴ نفرن که پیامهای سیاسی س.کسی مزاحمی دعوایی فحشی اخطار میدن و کاربری شونو میبندن مونا ...

والا من که انقد خاطره های مثبت ۱۸ دیدم خیییلی هم  بد بوده ولی حذف نشدن که