2777
2789
عنوان

دختر یا پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 94 پست

اگه بخوای به دردسر نگاه کنی، هیچ فرقی نداره ممکنه هردو به اندازه هم دردسر درست کنن بستگی به تربیت خانواده داره،، ولی من نظرم اینه که دختر دردسرش کمتره، چون توی اطرافیانم ندیدم دختری شَر بشه برا خانوادش ولی خیلی پسرای اطرافم دیدم معتاد شد ولگرد و رفیق باز شدن و.... 

اره بخدا پسر دیگه ۱۴سالش شه خدلرو بنده نیست قده دختر بیچاره ور دل مامانه همیشه

ما یه استادی داشتیم میگفت نگهداری از پنج تا دختر برابر با یک پسره😅😅😅😅به شدت باهاش موافقم.

داداش من ۷ سالشه نمیشه بگی پاشو برو اونطرف زیرت رو جارو کنم

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از لحاظ مادی هم بخوای فکر کنی پسر بیشتره 

باید برای پسر خونه ‌ ماشین و طلا برای زنش بخری 

به دختر فقط یه جهیزیه 

زن هم گرفت باید مواظب باشی کوچکترین حرکتی نکنی تا شاهزاده عروس خانوم ناراحت نشه 

شوهرت هم خیلی بی منطقه اگه فکر می‌کنه پسر بهتره 

فکر میکنید کی جامعه رو برای دخترا نا امن کرده 

نسلی که ماها رو تربیت کرد مردا و زنای نسل مارو تربیت کرده 

پس ازین به بعد سعی کنیم طوری پسرها و دخترها رو تربیت کنیم که جامعه برای هر دو جنس امن باشه 

هردوش تو این جامعه سخته 

همون پسر هم فردا باید تو این مملکت نامعلوم بگرده دنبال کار و پول و سختی و خونه و ماشین گرفتن ک اگر معتاد و رفیق باز نشه و هزار تا چیز دگ 

دختر هم ک سختیاشو میدونید

برقصان زندگی را به ساز خودت🌼

عزیزم خدا دخترتو حفظ کنه ...دختر و پسر و جفتشون و خدا میده دیگه ناشکری نکن ....اما اره تو جامعه ما اگه یه پسر یه کاری انجام بده برخلاف عرف میگن پسره بابا ازاده اما اگه دختر این اتفاق واسش پیش بیاد همه به به چشم دیگه بهش نگاه میکنن ...حتی اگ مقصر نباشه ..اما از الان تو و همسرت به دخترتون بها بدین انقدر زیاد ک ادم موفقی بشه انقدر ک کمبود نداشته باشه ....

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪

من پسر باردارم به هر کی میگم میگه خدا بهت صبر بده🙁🙁واقعا خیییلی سخته؟

بهت تبریک میگم 

قراره ان شاءالله بهترین روز های عمرت رو تجربه کنی😍😍😍😍

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

انقدر که پدرم برای داداشم‌نگران بود برای من نبود

چون منو میتونستن توی خونه نگه دارن ولی داداشمو نمیتونستن

من خودبه خود ساعت ۸خونه بودم ولی داداشم ساعت ۱۲میشد و نمیومد خونه

تن و بدن پدر و مادرمو میلرزوند که یعنی کجاس؟دوستاش معتادش نکرده باشن

نخیر هیچم پسر راحت تر نیست

واای چطوری یه سال با دخترت زندگی کردی بعد الان میگی وای نه کاش پسر بود پس مهر مادریت چی ؟؟؟؟ اصلا چط ...

دقیقااااا

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.