2777
2789
عنوان

چشم سوم🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 23 پست
میشه به منم یاد بدی

عزیزم باید رو ۷ چاکراه کار کنی مدیتیشن و و و...من خودمم اتفاقی کشفش کردم و میترسم...بنظرم درگیرش نشو ممکنه اذیت شی..و اگرم مصمم هستی کلاس برو استاد آرام یا پیجای معتبر اینستا که آموزش میدن..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان  حس ششم ات هم قوی شده؟ من  امروز ازمایش دادم ساعت ۸جوابش میاد بنظرت باردارم؟ حس ات ...

بارداری بچتم دختره

حس ششم نیستم اما هر دفه پستاتو میبینم این میاد تو ذهنم

بنظرت منم میتونم؟؟نماز نمیخونم شاید همین باعث بشع بخونم...بعدش چه چیزایی متوجه میشدی؟

سردرد شدید داشتم..نور و نمیتونستم تحمل کنم..خوابا و حسای عجیب که زود اتفاق میفتاد..ولی فقط اینا نی..ممکنه چیزایی ببینی که زندگیتو بهم بزنه...کلا درگیرش نشو ب نظرم و فقط بخون که آگاه بشی چون خودم خیلیییی کنجکاوم در موردش

چجوری چهل روز خودتو پاک نگه داشتی؟میشه به منم کمک کنی؟😟

چون خودم خیلی قضاوت شدم از قضاوت شروع کردم..تو ماه رمضون شروع کردم و سرم و با قرآن و چیزای دیگه گرم کردم..هربار هم که خواستم قضاوت کنم یادم اومد و لال شدم😁

چون خودم خیلی قضاوت شدم از قضاوت شروع کردم..تو ماه رمضون شروع کردم و سرم و با قرآن و چیزای دیگه گرم ...

خب چجوری شدی ک میگی باز شده

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
2790
2778
2791
2779
2792