zendegemeeshgam مدیر عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 2207 عنوان جوش صورت | مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 17 پست خانما دخترم اینجوری جوش زده خسته شدم از دکترا هیدروکورتیزن درم اید کرم ثمین همش لینارو مینویسن لرستانم کرونا وخیمه نمیتونم برم شما هیچ تجریه ای ندارید 😊دخترم توامید🤩وزیبایی 🤩رو ب زندگیم بخشیدی😌😌 1399/07/22 | 13:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مطي عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 1345 گوجه ولی نمیفهمه میخاد قبلا بدنش بود الان فقط صورتشه باروی سینش فقط کمی یعنی خسته شدم منم دختر خواهرم دقیقا همین جوری به گوجه و بادمجون حساسیت داشت. ایشالله خوب میشه چیز خاصی نیست نگران نباش
zendegemeeshgam مدیر استارتر عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 2207 الهی بگردمش ببین این حساسیت داره ب یک چیزی ک میدیش ببین تو غذاهات چیا میرزی شایدم ب ادویه چیزیه&nbs ... خودم ک از گوجه وگردو میبینم ولی چیزایی ک خعلی دوس داره 😊دخترم توامید🤩وزیبایی 🤩رو ب زندگیم بخشیدی😌😌
zendegemeeshgam مدیر استارتر عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 2207 منم دختر خواهرم دقیقا همین جوری به گوجه و بادمجون حساسیت داشت. ایشالله خوب میشه چیز خاصی نیس ... اره گفته خوب میشه ولی طول داره 😊دخترم توامید🤩وزیبایی 🤩رو ب زندگیم بخشیدی😌😌