2777
2789
عنوان

تاپیک دروغ

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 83 پست
جونه من کی؟ منم دیروز ی چیزی گفتم در مورده کسی،نوچه هاش همه به من حمله کردن

آره اینجا نوچه زیاده😆😆😆

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کی😯😯

😍وییی چطوری

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫

ولی من کلا اینجا حرفه هیچکس و باور نمیکنم.

چند وقتپیش یکی اومد گفت ۱۵ سالمه و بی خانوادم و با عموم زندگی میکنم،بعده دلسوزی ههای بچه شروع یه عشق و عاشقیه پسر عمو پسر عمش کرد که داستاناش چاشنی داشته باشه

ولی من کلا اینجا حرفه هیچکس و باور نمیکنم. چند وقتپیش یکی اومد گفت ۱۵ سالمه و بی خانوادم و با عموم ...

وااای خدا غش کردم😆😆😆😆

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

ی کاربر هم خیلی طرفدار داره یعنی تاپیکاشو خوندم ترکیدم از خنده

همش گفته بود شوهرم کارخونه داره میخوام برم خارج

@نیکی0     ناراحت نباش عزیزم اکثرا حقیقت رو میدونن شما تقصیر نداری. ناراحت نباش

فدات شم من 

ولی خدایی اینجا اکثرا منو میشناسن بعضیا خیلی بد حرف زدن خیلی

من اصلا نگفتم دروغ میگه یا حرف دیگه ای اصلا نمی دونم چی میگه که رفتی راز دلمو گفتی

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

دو راه داری

یا الان بگو کیه؟

یا سی ثانیه دیگه بگو؟😏😏

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

فدات شم من  ولی خدایی اینجا اکثرا منو میشناسن بعضیا خیلی بد حرف زدن خیلی من اصلا نگ ...

تو تاپیکاش تو رو هم تگ میکرد ، فک کنم باهم خیلی خوب بودین 

یک عدد ترکیده. کاربری دست دو نفره دوستان 🤦🤦🤦
😍وییی چطوری

سلووومی...خوبم

خودت خوبی

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

دو راه داری یا الان بگو کیه؟ یا سی ثانیه دیگه بگو؟😏😏

بگم الان جنگ جهانی میشه که

همون که اول اسمش رها