2777
2789
واسه برنجاشون

قطعا اگه واسه برنج بود تو شهرشون گیر میومد

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اقا تاپیک قبلی اسی رو بخونین

برا برنجاشون میخاد

خوردین بیچاررو😂😂😂

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
واسه چی میخوای خطرناکه.  برنجتو الک کن بعذش بزار یخچال چند روز هرچی داره میمیره

پشه هاش تو یخچال راه میرن ،خیلی حرکتی هستن لعنتیا 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

نمیدونم والا ما چندتا داریم گذاشتیم گاو صندوق یوقت دست کسی بهش نرسه

عطاریا بپرس ما ازاونا گرفتیم

حال یک دل را اگر کردی خراب،اماده باش....اشک چشم دلشکسته خانه ویران میکند....
هیچوقت خودکشی نکن سعی کن برای مشکلت راهی پیدا کنی 

لااقلنه به این روش دردناک ،شنیدم خیلی ادم  عذاب میکشه

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

ببین قرص نخور برو از ی ساختمون ده طبقه خودتو بند از در جا میمیری 😐

فان.بود#  

•|بزٰٖٜرگترٖٜينٰ اشٖٜتباهٰ زندگيمون اينٰه ك ٖفڬ ميكنيم همه مثٖٜ خودمٰونن|•براش سوختم گفت چقدر بوی دود میدی :( عقدم میشه برای اینکه ب خوشی و سلامتی برم سر خونه زندگیم یه صلوات مهمونم کنی🙂🙏💙{ الهم اصلی الله محمد و ال محمد}
پشه هاش تو یخچال راه میرن ،خیلی حرکتی هستن لعنتیا 

برا من جوجوداشت از این ریزا پشه نبود الک کردم اکثرش رفت یسریا که موند گذاشتم فریزر بعد از چند روز همه مردن هیچیم ازش درنیومد بیردن

هیچوقت خودکشی نکن سعی کن برای مشکلت راهی پیدا کنی 

واس برنج هاشون میخاد پشه داره

کسی که میخواد بره دویدن و یادش بدین !!! یه لقمه نون و پنیرم براش بزارید..خدایی نکرده بین راه ضعف نکنه برگرده   والا بقران

یه چیزی یهت بگم بدون

خودکشی با قرص برنج سخت ترین و دردناک ترین خود کشی هست

و بشدت عذاب میکشی

فکر نکن تا قرص رو خوردی تمام میشه....نه عزیز تقریبا چند ساعت به شدت زجر و درد میکشی 

حتی از خود سوزی بد تره.....دستگاه های بدنت دونه دونه از کار میوفتن

قرص برنج تنها قرصی هست که هیچ راه درمان براش نیست و حتی اگه یه دونه بخوری هیچ دکتری  نمیتونه نجاتت بده هیچ کس....حتی با شست و شوی معده ...بقیه ی قرص ها شانس زنده موندن هست ولی قرص برنج اصلا......خیلیا بودن بعد از خوردن پشیمون شدن....ولی دیگه فایده ای نداره و کسی نمیتونه نجات بده

و ذره ذره با عذاب زیاد میمیره....هیچ کس تو دنیا تا حالا با خوردن قرص برنج نجات پیدا نکرده حتی یه دونش

بلکا مرگ بشدت درد ناکی  تحمل میکنه و میمیره

من کامل توضیح دادم

دیگه انتخاب با خودت