2789
عنوان

یا خداااا🥺🥺🥺+فیلم

| مشاهده متن کامل بحث + 1504 بازدید | 143 پست
مثلااااا

عزیز من راه دیگه ای هم برا جلوگیری هستا

تاریخ انقضات تموم شده واسه همینه از Callتبدیل شدی به Missed Call  خب خب میخوام یه یادی کنیم از کسایی ک کنار ما بودن و الان کنار ما بودن ارزشونه  ببین معرفت خدایی هنوزم یه یادی ازت میکنم . ببین من یه بار بهت گفتم ن هنوزم جوابم همونه واقعا یه ادم تا چه قدر میتونه نامرد باشه بلاک کردنت از همه جا کافی نبود اومدی اینجا هه اسکار سمچ ترین فرد میرسه به تو ببین من باهاش دعوا کنم .قهر کنم و ... هیچ وقت از عشقم بهش کم نمیشه اینو تو سرت فرو کن شاید عقلی پیدا شد متوجه حرفم شدی یکم ادم حسابت کردم دور برندارتت اون کسی هم ک فرستاد اینجا بهش بگو عقده ای جای دیگه این ذات کثیفت نشون بده سرم درد میکنه حوصله بحث ندارم فقط میخوام بخوابم دیگه تمامش کن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیز من راه دیگه ای هم برا جلوگیری هستا

اگ منظورت ک دوم خب اونم کیفیت خوب تو بازار نیس 

طبیعی هم بازم ریسک داره

ایو دی هم کلی عوارض داره حتی میگن قرص سرماخوردگیم نباید بخوری

انتی ناتالیسم(ضدتولید مثل)زندگی زیباست شیرینه بی بچههههه .
همسایه بابام اینا ناخواسته باردار میشه بچه بزرگش 17-18 ساله بوده و تو یه سونوگرافی تو 6 ماهگی مشخص م ...

عزیزم😢 چطور سونو اشتباه تشخیص داد بچه مشکل داره؟ خدا لعنتشون کنه تشخیص اشتباه میدن

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
یک درصد ب این فکر کنید ک اون بچه دچار نقص بوده و باید سقط میشده  یا اون خانواده تواناییشو نداش ...

اینکه نقص داشته خب فرق میکرده

ولی توان نداشتن هم اصلا بهونه خوبی نیست

خب هواسشون رو جمع کنن😐😐

مامانه خودمم سقط کرده

چون ما دوتا بچه بودیم و همونجوریش هم بهمون خونه اجاره نمیدادن

میگفتن فقط تک فرزند

ولی میخواستن حواسشون رو جمع کنن خب😐

مامانه من اونقدری عذاب وجدان گرفت

که تا میشنید کسی قصد سقط داره ،جلوشونو میگرفت

ولی چه فایده دیگه

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

مزایای بیمه تکمیلی خانواده سامان

با خرید بیمه تکمیلی خانواده، می‌توان از مزایای زیر نیز بهره‌مند شد:

عدم تعلق مالیات به بیمه تکمیلی

استفاده از طرح‌های متناسب با نیاز بیمه‌ای و توانمندی مالی هر فرد

پرداخت هزینه‌های بستری در بیمارستان

پرداخت هزینه عمل‌های جراحی خاص

پرداخت هزینه‌های تشخیصی، پاراکلینیکی و هزینه‌های جراحی‌های سرپایی

جبران هزینه‌های زایمان، نازایی و ناباروری

پرداخت هزینه‌های دندان‌پزشکی

پرداخت هزینه درمان عیوب انکساری چشم

و...

قبل از بارداری باید تهیه کنید

اگر الان نیاز به عمل یا درمان خاصی دارید دیگه نمیتونید بیمه تکمیلی تهیه کنید.بیمه تکمیلی رو در زمان سلامتی تهیه کنید نه بعد از بیماری.

09109643955 خانم صالحی

09125538568 اقای فلاح

بچه ها اگردنبال کار میگردین  از طریق لینک زیر میتونید با کار بیمه اشنا و استخدام بشین

لینک استخدام بیمه

http://collaboration.atiye24.com/?code=51885

مثلااااا

وا این چه حرفیه؟!

هزار راه واسه جلوگیری هست...

مگه فقط دارو؟

جدای از اون از دکتر هم بپرسی میگه دو یا سه روش با هم انتخاب کنید اگه نمیخواید

.

همون دولت هم از بهداشت کاندوم، iud ، قرص و ... رایگان میده

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
اینکه نقص داشته خب فرق میکرده ولی توان نداشتن هم اصلا بهونه خوبی نیست خب هواسشون رو جمع کنن😐😐 ...

پس بهتره بگیم هیچ رابطه ای نداشته باشن اینحور دیگه خیالشون راحته

فقط چندثانیه اولش رو تونستم نگاه کنم😔

خدا در قرآن صریحا دستور داده سقط جنین نکنید

سقط جنین هیچ فرقی با قتل نفس نداره

اون جنین یه موجود زندست....

چطور میشه یه موجود زنده رو کشت؟

حالا به هر دلیلی!

من اعتقاد دارم کسانی که سقط جنین میکنن هیچ فرقی با اعراب جاهلی که دختران رو زنده‌به گور میکردن،ندارن....

تازه اونا فقط دختر میکشتن...

الان بدتره،هم دختر میکشن و هم پسر!

جاهلیت_مدرن#  

اسمشم گذاشتن پیشرفت علم!

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹
وا این چه حرفیه؟! هزار راه واسه جلوگیری هست... مگه فقط دارو؟ جدای از اون از دکتر هم بپرسی میگه دو ...

من چندروشو بالا گفتم میتونید برید ببینید ک فقط دارو رو نگفتم

اگ منظورت ک دوم خب اونم کیفیت خوب تو بازار نیس  طبیعی هم بازم ریسک داره ایو دی هم کلی عوارض د ...

پس هی برن بچه سقط کنن 

تاریخ انقضات تموم شده واسه همینه از Callتبدیل شدی به Missed Call  خب خب میخوام یه یادی کنیم از کسایی ک کنار ما بودن و الان کنار ما بودن ارزشونه  ببین معرفت خدایی هنوزم یه یادی ازت میکنم . ببین من یه بار بهت گفتم ن هنوزم جوابم همونه واقعا یه ادم تا چه قدر میتونه نامرد باشه بلاک کردنت از همه جا کافی نبود اومدی اینجا هه اسکار سمچ ترین فرد میرسه به تو ببین من باهاش دعوا کنم .قهر کنم و ... هیچ وقت از عشقم بهش کم نمیشه اینو تو سرت فرو کن شاید عقلی پیدا شد متوجه حرفم شدی یکم ادم حسابت کردم دور برندارتت اون کسی هم ک فرستاد اینجا بهش بگو عقده ای جای دیگه این ذات کثیفت نشون بده سرم درد میکنه حوصله بحث ندارم فقط میخوام بخوابم دیگه تمامش کن
فقط چندثانیه اولش رو تونستم نگاه کنم😔 خدا در قرآن صریحا دستور داده سقط جنین نکنید سقط جنین هیچ فر ...

خب چطور برای رفع نیازتون حیونا رو میکشید میخورید