2777
2789
عنوان

احمقایی که اسم خودتونو مادر گذاشتین یه لحظه تشریف بیارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1686 بازدید | 133 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجور مادرُ باید سنگسار کرد

دیگ چرتو پرت نگو خواهشا

🌹💐تیکر تولد گل دخترمه💐🌹خدایا به همه خونه بزرگو خوشگل بده به منم همینطور😏😥زندگی گردن با مادرشوهر خر است😣زندگی بدون دخترم قطعا خرتر است🤗زندگی بدون خوردن ته دیگ زعفرونی خرتراز خر است😉زندگی بدون مادر خراستو خراست و خر😄خدایا مادرو پدرمو درپناه خودت حفظ کن😍آمینحس ششم جواب نمیدم همه چیز دست خداست جای بنده های خدا،به خودش توکل کنین
پدر مادر حق دارن خب بعضی وقت ها باید زد بچه رو 

به هیچ وجه اینطوری نیست! 

در باور عشق و شناخت حقیقت آن مرد ممکن است فریب بخورد اما زن... زن حقیقت عشق را زود تشخیص میدهد، با حس نیرومند زنی👠 و اگر دبه درمی آورد از آن است که عشق هم برایش کافی نیست اون بیش از عشق میطلبد: جان تو را⚰️

ازونجایی که احمق به ظاهر مادر نیستم میرم بای

ادب_لطفا#  

احترام_بزاریم#  

شعور.حرف.زدن.داشته.با# شیم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
منم بجای بچم خودمو میزنم😂😂😂شوهرم میگ عقلتو از دست دادی

اره من هم مثل شما بودم خودم رو میزدم

البته دختر من طوری بار اومده بزنی میخوری😁😁😁

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اینجور مادرُ باید سنگسار کرد

نه خیر 

باید یه مدت بچه رو ازش دور کرد تا متوجه بشه

در باور عشق و شناخت حقیقت آن مرد ممکن است فریب بخورد اما زن... زن حقیقت عشق را زود تشخیص میدهد، با حس نیرومند زنی👠 و اگر دبه درمی آورد از آن است که عشق هم برایش کافی نیست اون بیش از عشق میطلبد: جان تو را⚰️
پدر مادر حق دارن خب بعضی وقت ها باید زد بچه رو 

چرا اونوقت؟ كي اين قانون رو تصويب كرده كه بعضي وقتا بايد زد؟ تو كدوم كتاب روانشناسي كودك خوندي كه بعضي وقتا بايد زد؟

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊