2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش بینی دحترمو میگیره میگه دماغو...من حتی یه بار بهش گفتم پیش بچه اینحوری نگید شوهر خواهرشوهرمه حالا دماغ زن خودش خیلی بزرگه ولی گیر داده به دختر من هر سری میگه

اون طفل معصوم زبان نداره تو مادرشی باید ازش دفاع کنی الان دفاع نکنی بچت اعتماد ب نفسش میاد پایین اطرافیان میبینن یاد میگیرن ک برا مزه پرونی از دخترت استفاده کنن اون طفلکم ک نمیتونه دفاع کنه از خودش پس تو ک مادرشی یکبار واسه همیشه خجالتو بذار کنار یه چیزی بگو ک دیگه هیچکس جرئت نکنه چنین حرفی بزنه!یبار بچه خواهرشوهرم دخترم ک تازه ب دنیا اومده بود یه چیزی بهش گفت توی جمع بهش گفتم بجاش توام زبونت خیلی درازه ک شکم لقی تمام جمع ساکت شدن دیگه کسیم ب بچم نگفته بالا چشمت ابرو اگه ادامه بدن بچت منزوی و خجالتی و بدون اعتماد ب نفس میشه

وخدایـــــــــی کــ بشـــــدت کافـــیست...♥️

این دیگه داره حدو رد میکنه باید یه چیزي بهش بگین برا همیشه دهنش بسته شه 

فقط 28 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤

همش بینی دحترمو میگیره میگه دماغو...من حتی یه بار بهش گفتم پیش بچه اینحوری نگید شوهر خواهرشوهرمه حال ...

من جای تو بودم یبار بحث مینداختم از عمل بینی توی جمع ب زنش میگفتم راستی کاش توام عمل کنیا ببین یذره کوچیکتر شه اینقد خوب میشی ک بره رو مخش و از نظر خودشم بزرگ بیاد یذره بچه قیافش باز نشده بیخود میکنی بهش میبندی نخود مغز بخدا حدس زدم از خانواده شوهرت باشه فقط اونان ک از حسودی ازین چیزا میگن

چی بگم بهش به نظرتون

بهش بگو مثلا عباس اقا میدونم میخوای مثلا جو رو عوض کنی  بخندونی همرو ولی لطفا از خودت شروع کن بخاطرخندیدناتون از بچه من استفاده نکن شاید شوخی باشه ولی عیب نذار رو بچم !!یا مثلا بگو دماغش خیلیم نازه اگرم عیب داره میشه عمل کرد خداروشکر ک زبونش دراز نیس چون زبونو نمیشه کارش کرد