2777
2789
عنوان

(درس ) 🤦🏻‍♀️😫🖤🥀

225 بازدید | 23 پست

سلام 💚

بچه ها میگم کسی هست که به طور جدی داره درس میخونه ؟ حوصلش سر نمیره یا تنبلی نمیکنه ؟ 🖤

دیگه دارم واقعا دیوونه میشم چون اصلا اصلا 

از ۱۵ شهریور که درسای مجازی شروع شده روی کتاب رو باز نکردم و الان عذاب وجدان دارم می‌خوام بدونم تنها من اینجوریم یا نه ؟🤦🏻‍♀️😫

لطفا مقطع تحصیلی تونم بگین 🥀

منم همینم

ودف😭😭😭⁦🤦🏼‍♀️⁩دهمم تجربی

تیزهوشانم میرم بی شورا انقد کتاب کار دادن میبینمشون اشکم درمیاد

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا دوران مدرسه سخت درس خوندن

ترک دیوارم برای ادم جالب میشه 

شب امتحان که برنامه های شبکه چهارم جذاب میشد

من اگه کاره ای میشدم درس خوندن رو میذاشتم برای بعد سی سالگی ادم قشنگ فکرش اروم و باز

من یازده تجربی ام 

مثلن تیزهوشانم هستم مثلنن

ولی اونقدر ک لازمه نه نمیخونم

مخصوصا الان ک کرونام گرفتم

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 
😭

تو چندمی و چ رشته ای

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

منم همینم ودف😭😭😭⁦🤦🏼‍♀️⁩دهمم تجربی تیزهوشانم میرم بی شورا انقد کتاب کار دادن میبینمشون اشکم در ...

من بودم ۳ سال تیز ولی خیلی تفاوتی نداره با عادی

تیکر تموم شدن امتحاناست👀👩‍🦯             
من یازده تجربی ام  مثلن تیزهوشانم هستم مثلنن ولی اونقدر ک لازمه نه نمیخونم مخصوصا الان ک کرو ...

چق ما مث همیم😭پارسال چق میخوندی واسه کنکور؟منم تیزهوشان میرم تجربی دهم

من یازده تجربی ام  مثلن تیزهوشانم هستم مثلنن ولی اونقدر ک لازمه نه نمیخونم مخصوصا الان ک کرو ...

بخووون یازده تجربی نباید تا الاگ بیدار باشه

پشیمون میشیا

تیکر تموم شدن امتحاناست👀👩‍🦯