2777
2789
عنوان

شوگر ددی🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 1940 بازدید | 33 پست
اون تاپیکی که خانمه می‌گفت شیر خشک بچه رو با التماس نسیه گرفتم نبودی، اعتقادت عوض میشد

ادم چیزای زیاد و عجیبی میبینه که خیلیاشو نمیتونه بفهمه

اما از رو زندگی خودم میتونم تجربه و باور داشته باشم

اما من تو ۳۴سال زندگیم حالتهای مختلفی رو گذروندم 

اوج بی پولی یا رفاه کامل هردو رو تجربه کردم و مطمئنیم هیچوقت در مورد پول جای نگرانی وجود ندارد 😏 واقعا چیزیه که به خدا مربوط میشه نه به ما😁

عمرو روزی با حساب و کتاب است پس نترس و طمع نکن «لقمان»
ادم چیزای زیاد و عجیبی میبینه که خیلیاشو نمیتونه بفهمه اما از رو زندگی خودم میتونم تجربه و باور داش ...

منم زندگیم مثل شما بوده، همه جوره تجربه کردم، ولی متاسفانه خیلیا زندگیشون مثل ما نیست که اوج و فرود با هم داشته باشه، و با چشمای خودم اینجور زندگیا رو دیدم. در هر حال من قصد ندارم نظر شما رو عوض کنم و خوبه که انقدر به خدا اعتماد داری 🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارع راست میگن من  یه خواستگار 52 ساله دارم به خانوادم گفتم بهش بی احترامی کردن خیلی بی پولیم فقر فشار اورده تو همدم  پیداش کردم خیلی منو دوست داره میریم بیرون برام خرید می‌کنه خیلی پولداره گفت با خانوادت صحبت میکنم باهم ازدواج کنیم بهش گفتم فک‌ نکنم بزارن گفت وضع مالیتون بده اجازه میدن خیلی بهت میرسم خیلی دوسم داره