2777
2789

اخیشششسسششششش زدم راحت شدم😑

وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید..........‌.....♥️یک کاربر رک🤨همین♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وااااااا#  

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
قمر😂😂

داشتم دیوانه میشدم😑😑صد بار تایپ کردم پاک کردم آخر نتونستم

وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید..........‌.....♥️یک کاربر رک🤨همین♥️

جانم؟

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
جانم؟

یچیزی بگو ازم 

بسم الله الرحمن الرحیم 

تو دختری یه موجود زنده ای الله حوصلت سر رفته دیگه تا این حد حس ششمم قویه بازم سوالی داشتی در خدمتم 👌😐😂😂

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬
یچیزی بگو ازم 

حس ششم نیستم😐😐

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
بسم الله الرحمن الرحیم  تو دختری یه موجود زنده ای الله حوصلت سر رفته دیگه تا این حد حس ششمم قو ...

ن اشتباهه من پسرم😑