2777
2789
عنوان

لطفا‌ شوهر می کنید خودتونو گم نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 45 پست

آره این💩💩پز دادنم داره

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ترامپ

پس گند زده که😂😂😂

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

من دوست صمیمیم که منو خواهرش میدونس و دعوا کردنی قهر میکردم میومد منت کشی یروز مدرسه نمی رفتم فرداش ...

دقیقا عین دوست من

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
بهش بگو نیازی نمیبینم باهاش در ارتباط باشم 

گفتم خودش میدونه

بعد من شوهر دارم بچه دارم

اخه لامصب به شوهرت شک داری به من چه😁😁😁

میدونی از چی سوخته شوهره بهش گفته یه فرشته عقلمو اورد سرجاش😁😁😁

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
شما جای من بودید چیکار میکردید؟

اقا جواب منو بدید

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
اره به خدا پسره نه قیافه داره نه خونه داره نه ماشین کل پز دادنش برا اینه که شادوماد ترکیه دارن دکتری ...

اوف خدایا اوج پز دادنامون به کجا رسیده 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

از خونمون دور بودم از شهر بزرگ اومده بودم شهر کوچیکتر فرهنگها فرق می کرد ... شوهرم از همه خاستکاراما ...

از کجا ب کجا رفتی؟ 

مث من تقریبا ولی من نتونستم شهرکوچیک تحمل کنم رفتم اون شهرو دیدم ب شوهرم گفتم نمیام . 28 سال عادت کردم تو کلانشهر باشم چجور برم اینجا زندگی . ک حتی مانتوهایی ک ویترین اون شهر دیدم زززشششت و خز   . گفتم بمیرمم نمیام . مردمش هم بسیاااار سنتی و محجبه . 

کلا دیگه منصرف شد اونجا بره واس کار .

هَر که زِ غوغا،از سرِ سودا،سرکِشَد اینجا،سر بِبُریدَش...
از کجا ب کجا رفتی؟  مث من تقریبا ولی من نتونستم شهرکوچیک تحمل کنم رفتم اون شهرو دیدم ب شوهرم گ ...

دوتاش مرکز استان ولی خیلی متفاوت البته الان دیگه دوستش دارم خوب کاری کردی تازه شوهرم هم درونگراس من برونگرا که اونهم برام عادی شده

شما جای من بودید چیکار میکردید؟

بگو دلم نمیخاد باهاش در ارتباط باشم

تاریخ انقضات تموم شده واسه همینه از Callتبدیل شدی به Missed Call  خب خب میخوام یه یادی کنیم از کسایی ک کنار ما بودن و الان کنار ما بودن ارزشونه  ببین معرفت خدایی هنوزم یه یادی ازت میکنم . ببین من یه بار بهت گفتم ن هنوزم جوابم همونه واقعا یه ادم تا چه قدر میتونه نامرد باشه بلاک کردنت از همه جا کافی نبود اومدی اینجا هه اسکار سمچ ترین فرد میرسه به تو ببین من باهاش دعوا کنم .قهر کنم و ... هیچ وقت از عشقم بهش کم نمیشه اینو تو سرت فرو کن شاید عقلی پیدا شد متوجه حرفم شدی یکم ادم حسابت کردم دور برندارتت اون کسی هم ک فرستاد اینجا بهش بگو عقده ای جای دیگه این ذات کثیفت نشون بده سرم درد میکنه حوصله بحث ندارم فقط میخوام بخوابم دیگه تمامش کن
بگو دلم نمیخاد باهاش در ارتباط باشم

دیگه بلاکش‌کردم رفت

کسی که یه عمر میشناسدم چرا باید اینجوری درموردم فکر کنه خیلی دردناک بود واسم

ولی دیگه تموم شد

دیگه بلاکش‌کردم رفت کسی که یه عمر میشناسدم چرا باید اینجوری درموردم فکر کنه خیلی دردناک بود واسم و ...

باو منم یکی دوستام امشب ی حرفایی بهم زد اصلا قلبم درد گرفت بعد زنگید عذر خواهی کرد اینا ولی هنوز ت دلمه 

تاریخ انقضات تموم شده واسه همینه از Callتبدیل شدی به Missed Call  خب خب میخوام یه یادی کنیم از کسایی ک کنار ما بودن و الان کنار ما بودن ارزشونه  ببین معرفت خدایی هنوزم یه یادی ازت میکنم . ببین من یه بار بهت گفتم ن هنوزم جوابم همونه واقعا یه ادم تا چه قدر میتونه نامرد باشه بلاک کردنت از همه جا کافی نبود اومدی اینجا هه اسکار سمچ ترین فرد میرسه به تو ببین من باهاش دعوا کنم .قهر کنم و ... هیچ وقت از عشقم بهش کم نمیشه اینو تو سرت فرو کن شاید عقلی پیدا شد متوجه حرفم شدی یکم ادم حسابت کردم دور برندارتت اون کسی هم ک فرستاد اینجا بهش بگو عقده ای جای دیگه این ذات کثیفت نشون بده سرم درد میکنه حوصله بحث ندارم فقط میخوام بخوابم دیگه تمامش کن
باو منم یکی دوستام امشب ی حرفایی بهم زد اصلا قلبم درد گرفت بعد زنگید عذر خواهی کرد اینا ولی هنوز ت د ...

اره دیگه وقتی یه حرفایی از دهنشون در میره یعنی لااقل یبار قبلا بهش فکر کردن