ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
چه حرف عجیبی!!!! یعنی بین پدر و دختر حریمی نباید باشه؟ فقط زن و شوهر هستند که حریم ندارند این دیگه ر ...
شما داری با یک مشاور حرف میزنی،،من نظرمو گفتم و لایک هامو دریافت کردم،،اما نظر شما برام قابل ه احترام ه،،،حرفش فاجعه است و خبر از یک خوانواده سست و سلطه بیش از حده مادر میده
من داداشم خونمون بود به دخترم و دخترش گفت بیاین بغلم بخوابین دخترم (سه سالشه)نرفت گفت من فقط بغل بابا و مامانم میخوابم بهار (دخترخودش)فقط باید بغلت بخوابه.هرکاری کرد قبول نکرد اومد بغل باباش.قبول دارم این روزا آدمای مریض زیاده ولی من صمیمیت بین شوهرم و دخترم، حالمو خوب میکنه اتفاقا اینجوری بیشتر حس امنیت دارم.دخترم با باباش فوق العاده صمیمی هست من فقط دستشویی و حمام رو قدغن کردم
من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
البته استارتر فقط بغل نگفتند حمام هم گفتند اگر دقت کنید. وگرنه فقط بغل باشه مشکلی نداره حتی اگر دختر 40 سالش باشه.
شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
الله اکبر ازین طرز فکر... حریم اینه که دختر بفهمه پدر با بقیه فرق داره. این دختر فقط ۳ سالشه مادر ...
وای واقن من هنوز بغل بابام میخوابم،ینی مثلا ی شب کاملاااا،بهترین حس دنیاست،بعد بچه سه ساله رو محروم کردن
مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟ من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم