2789

من دخترم اصلا تب انچنانی نکرد فقط یکم گرم شد.دردم فقط خفیف تا غروب داشت.غروبشم راه افتاد

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔

به سلامتی انشاءالله 

خداروشکر کن که سلامت هست و وارد مرحله جدیدی از رشدش میشه.

سختیش یک شبه. شما مراحل حساس تر رو گذروندی قطعا فردا رو هم به خیر میگذرونی. 

خودت استرس نداشته باش که به بچه منتقل میشه. به اونهایی فکر کن که طفلک بچه هاشون درگیر مشکلات جدی تری هستن. انشاالله تن همه بچه ها سلامت باشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ماسک و الکل بردار 

صبح اول وقت برو کسی نباشه

پتو یکبار هم بردار ولی صندلی رو الکل بزن بشین بگیر بغلت بزنن

یه آبنبات یا چیزی که دوس دارع تو‌کیفت بزار موقع زدن همراهت بگیره دستش حواس بچه پرت شه 

از زیر آستین کوتاه بپوشون که سه ساعت اونجا لباس در نیاری

کیفتو جایی نذار بده همراهت

اومدی خونه لباسارو بنداز ماشین 

بچه رو راه ببر خوراکی و غذا و آستامینوفنشو بده بعد خوابش میاد میخوابه توهم بخواب که برا شب انرژی داشته باشی

شام فرداتم الان بزار که بچه بد قلقی کرد اومد بغلت راحت باشی

شیافم تو خونه داشته باش

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
همه میگن خیلی بده😔

اتفاقا آسون ترین و راحت ترین واکسنه نگران نباش اگه خدایی نکرده تب کرد استامینوفن بده

وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.

سلام عزیزم پسر من ماه پیش واکسنشو زد .ببین اول ک هم استا هم پروفن هم شیاف تو خونه داشته باش بعد از واکسنش اجازه بده ی مسافت طولانی راه بره من پسرم یک ساعت پیاده روی کرد باعث میشه واکسن ی جا نمونه و پخش بشه تو پاش از بعدظهر پا درد و تبش شروع میشه ولی اونقدر زیاد نیست ک نتونه راه بره البته برای پسر من اینطور بود در حد ی روز تب داره یک روز نصفی پا درد ک برای پسر من دو ساعت اول سختش بود بعد یاد گرفت چطور راه بره پسر من ک کمپرسر اب گرم و سرد نذاشت براش بذارم ولی خوبه اگه بذاری نکته مهمش همون راه رفتن طولانی بعد واکسن انشالله ک برای بچه ات سبک باشه انقدرم سخت نبست ک مبگن

ماسک و الکل بردار  صبح اول وقت برو کسی نباشه پتو یکبار هم بردار ولی صندلی رو الکل بزن بشین بگ ...

من استامینیفون برای واکسن یک سالگی خریدم...ولی اصلادرشوبازنکردم...الان تویخچاله....همونواستفاده کنم یابرم جدیدبخرم...تاریخ انقضاشم برایک سال دیگه هست

سلام عزیزم پسر من ماه پیش واکسنشو زد .ببین اول ک هم استا هم پروفن هم شیاف تو خونه داشته باش بعد از و ...

همزمان شیاف استامینیفون باقطرشواستفاده کنم مشکلی پیش نمیاد